Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad oni kažu da ne radi dobro, to vjerovatno znači da OSA u stvari radi odlično i u interesu BiH.
@ziganteli Nije jarane, šta laprdaš i praviš glupe komparacije. Na sceni je otvoreno rušenje BiH i to rade političari iz manjinskih naroda kao npr. Srbi i Hrvati. Pratiš li uopšte dešavanja vezana za ovu državu, izjave Dodika u zadnjih nekoliko godina i trenutno protivljenje Čovića i Hrvatske da se BiH uredi kao građanska država???
Kako glupa poređenja, jesi ti dobar druže, kako s vrućinom?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
cuj radi protiv srpskog i hrvatskog naroda, a spiric podmece lazne dokumente, pa ovo je zaista dno dna. branis osobu koja je povrijedila proceduru i kazes ne radi dobro.
Dok narod ne uzme stvar u svoje ruke i ne rastjera ovu gamad iz svih "naroda" i napravi konacno od Bosne drzavu za pozelit nece nam nikad bit bolje ..
Slazem se sa ova dva supka da ne rade svoj posao kako treba,jer da rade sad bi vas dvojica i kakir bili iza resetaka.
Ovu stoku ovdje na sliki daje streljati i jos bakira sa nijima, i puno toga bi bilo uradjeno za zemlju.... hajvani jedni nakaradni
skup matorih stakora.....
ova dvojca su bosnjacki spijuni. zivi bili pa vidjeli....
Haha Osa ne radi dobro svoj posao al necemo Spirica smjenit. Osa moze radit sta oce nema priveligirani i moze prisluskivat. Vi ste sebi i izgradili zakon da vama nemoze niko nista.
Može ovo društvo za pogrebe & sahrane da zaseda koliko oće , i da donosi planove i planove , ...ali je jasno šta je frau Merkel rekla.... Ovaj dvojac krimo-ublehaški može samo da crkne od jeda ....
Dodik na ovoj slici kao da je obolio...propo malo
Nema većih kriminalaca od ove dvojice
Vlah i karavlah samo o predizbornoj kampanji a grebo narod,cccccccc...
Mora da ih prati dobro.
kriminalci saglasni da policijska agencija ne radi svoj posao... xD
a gdje vam je trece govno...fuj
upzoravam bosnjake muslimane da je na sceni rusenje drzave bosne i hercegovine od strane dodika i covica molim bosnjaje muslimane da se suzdrze losih komentara o bosljackim vodama topli selam
Sto ne pita Covic gdje su Hrvati u RSu? Ako mu je iole stalo to bi trebalo biti glavno pitanje glavonji