Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Protjeras vecinsko stanovnistvo iz Srebrenice, Gorazda, Dervente......, napravis vjestacku tvorevinu koja nikada ranije niti je postojala niti je spominjana i onda se pozivas na "povelju UN i pravo na samoopredjeljenje"?????????????????????? Mozda to mozes prosipati svojim medvjedima ali ne i normalnom svijetu. I zato su svaka poredjenja RS-a sa Katalonijom ili Skotskom zalosna i smijesna. Kakav pajac ovaj Dodik.
Protjeras vecinsko stanovnistvo iz Srebrenice, Gorazda, Dervente...... ---------------------------------------------------------- Nisi sve nabrojao. I Prijedora i Doboja i Visegrada i pola Trnova i dijela opcine Mostar i Brckog ... Ima Dodik puno gorih stvari koje je napravio u zivotu. Pokusaj legaliziranja i ozvanicenja genocida je samo kap u moru. Milorad Dodik je patoloski lazov, ali ne samo i to. Nego se i obogatio otkako je dosao na vlast tenkovima NATO-a.
Nakon svega, postavlja se pitanje, ko je ubio inzinjera Milana Vukelic, oca cetvoro djece koji je 2007 godine i nekoliko dana prije nego je ubijen na brutalan nacin, preko emisije 60 minuta Bakira Hadziomerovica na FTV, upozoravao o velikoj gradjevinskoj korupciji SNSD-a u Bluci?
PRIKAŽI ODGOVORE (29)
Care, i tebi i Trumpu koji ti se toliko svidja je odzvonilo
Nema taj lazov nista sa Trumpom. Pokusaji lizanja dupeta Trumpu su ostali neprimjeceni.
ubijate nevine ljude a vidi ovog bekana...ovo je sevap zaklat
Kad jedan politicar vjeruje u svoju drzavu,entitet ,ideologiju on ulaze u istu a ne nosi svoju imovinu u strane drzave ,niti kupeju tamo kuci i stanove? Ako zaista neko i vjeruje da jedan entitet osnovan na genocidu moze postati priznata drzava ,onda ima ozbiljan problem s mozgom .Isto vazi i za Haske presude one ce ostati pravosnazne i istoriski zabiljazene za vjeke vjekova.
VLAŠKI VEPAR HAHAHAHAHHAHA
Samo ti istinu govoris kmeeeee
znaci kad oni kazu da Bosna ne funkcionise oni lazu a kad ovaj majmun kaze e onda je to istina
Ne more nam niko nista javi smo od sudbine Pusimo svaki dan karine..
Duvaj ga propalice.
jedini čovjek na balkanu koji jenkijevskoj hidri (čudovištu) odgovori kako i doliči ponosnom bosancu, srbinu, hrvatu, crnogorcu... i zaobiđe jenkijevskog ambasadora na zvaničnom prijemu? muslimanski poltron da tako nešto uradi?!
@kupo u diplomatskom svijetu postoje pravila, bez obzira da li se neko svidja, odgovara ili ne.Posto Dodik nije diplomata ni po znanju, niti po vrijednostima jednog diplomate. On se ponasa kao kabadija.Vec je dobio pecet nepozeljnog covjeka, koji predstavlja jedan entitet.Preko predstavnika jednog entiteta, koji biraju takve, se mozes orijentisati.Uvek je bilo:skim si, takav si.Naravno, postoji jedna manjina u RS koja je bolja od ostalih, nazalost, oni ne cine vecinu.
Ovaj fakin se tamam malo smiri i onda opet krene sa nebulozama. RS moze biti medjunarodno priznata mozda na Marsu a ovde nece da ide prijatelju ..
RS je slijepa ulica, Herceg Bosna je slijepa ulica, R BiH je prošlost, Dejtonska BiH je država na aparatima .... idealna za bogaćenje seoskih varalica .... agonija
pravo poremećen lik
Bravo selektivni majmune... Uzimas kad ti sta odgovara. Vecina naroda je 92. izglasala nezavisnost pa ste ti i tebi slicni "demokratiju" nametali topovima, tako da ti se samo da reci, kakav bi rezultat tvog "prava na samoopredjeljenje" mogao biti.
"Mislim da će se BiH, ukoliko dođe do pojačanog intervencionizma međunarodne zajednice, raspasti i da je više niko ne može sastaviti", rekao je Dodik. Da raspast će se Dejtonska BiH i vratiće se Bosna i Hercegovina kakva je bila do agresije Srbije i Hrvatske! Da dodiče!
@laser008 - pa kad bi baš da znaš. Kako se zove neko ko priprema plan sedm godina i oštri i šilji Srbijance za "povratak" Bosne u Nemanjičke skute, tj aneksija, sa podjelom između Srbije i Hrvatske??? Pa onda svakolika bagra, paravosjske, dobrovoljačke, pljačkaške garde Arkana, giške , piške i svih ostalih kriminalaca Srbije uz podršku VJ i policije, "braniše" opljačkaše Bosnu i na kraju izgubiše rat. O zločinima se se sve zna!
Svako onaj koji negira zemlju, ciji je pripadnik, pravi stetu svim gradzanima, a to Mile radi u najgoroj mjeri. On se ne poziva na dosadasnje rezultate koliko i sta je svojom ulogom uradio, tim da je imao najvecu mjeru odlucivanja jer entitetsko u odnosu na drzavni udio odlucivanja znacajno u ukupnom sistemu vlasti. Zapravo njegova namjera, a i nekima slicnim njemu, kao Covic, iskljucivo rade na tome da zagrade sebi kalifat i zavedu diktaturu.
A ko je Brian Hoyt Yee? Milorad nema više sa kim da se svađa pa napada ove desetorazredne službenike.
Svadja se sa portirima ambasade SAD... Sta ce kad je na crnoj listi
hoyt yee je poznati kung-fu promicatelj, trenutno na privremenom radu kod state departmentu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)