Svako onaj koji negira zemlju, ciji je pripadnik, pravi stetu svim gradzanima, a to Mile radi u najgoroj mjeri. On se ne poziva na dosadasnje rezultate koliko i sta je svojom ulogom uradio, tim da je imao najvecu mjeru odlucivanja jer entitetsko u odnosu na drzavni udio odlucivanja znacajno u ukupnom sistemu vlasti. Zapravo njegova namjera, a i nekima slicnim njemu, kao Covic, iskljucivo rade na tome da zagrade sebi kalifat i zavedu diktaturu.
@drinskyCCCC Bašibozluk, bagra i brabonjci ustali da obnove Dušanovo carstvo. Srbi su samo protiv onoga ko bi hteo da ih makar malo opameti, a oduševljeno kliču svakome ko ih još više zaglupljuje, unazađuje i unesrećuje. Žalosno je što su Srbi u civilizacijskom i kulturnom pogledu ostali na nivou na kome su bili pre sto godina. Oni nisu u sukobu sa svetom, već sa samima sobom, vraćajući se na šajkaču i opanak iz kojih su jedva izašli.
@drinskyCCCC srbi su uvijek bili takvi i takvi ce ostati za vijeke vijekova. politika koju danas vode srbi iz manjeg BH entita to zorno pokazuje. Klasicni primjer je debilni predsjednik manjeg BH entiteta koji se ponasa bas onako kako je napisao veliki general Koca Popovic.
Prikaži sve komentare (196)