Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idu da pricaju vakav srbin vakav hrvat vakav bosnjo, bolje receno idu se brukat.
A koliko PORESKE OBVEZNIKE košta ovaj BESPOTREBNI dvodnevni izlet u BRISEL !!! TRI predsjednika, TRI ili ŠEST telohranitelja, TRI prevodioca, TRI savjetnika, 12-15 avio kartata(ako lete komercijalnim letom), 12-15 noćenja u LUXUZNIM hotelima..... Treba NAHRANITI i OBUĆI ovoliku ERGELU DORATA !!!
Predsjednik DoKoDža!
Nek su i komsije posjetili drugi evropski grad. Inace smo navikli da ih viđamo samo u Den Haagu. :D
"predsjednica bosanskohercegovačkog entiteta RS Željka Cvijanović koja je kazala da će Dodik u Briselu prenijeti realnu sliku o svemu što se dešava u BiH te izraziti opredijeljenost za evropski put naše zemlje". - eto ona će reći Dodiku šta će on.
idu na prezentaciju Dejtona 2 , samo neznaju još. sljedeći izbori jedan predsjednik, nema federacija, entiteta gofana.. i pomogucnosti da to bude platforma prof.dr.Mirsada Hadjikadica pa poslje neka rotiraju ko dobije više glasova. jedan glas jedan predsjednik.
Hoće li ga hapsiti Ameri? jbga na crnoj je listi čojk'...
Tri jablana uporedo rasla iz korijena jednog, snagu vukli do oblaka granama izrasli krosnjama se s vjetrovima tukli Vatrene ih vatre pekle nebeske ih strijele bile gromovi im grane sjekli al' ih nisu oborile ...😅😅😅
Druže Komšiću . Molim vas . Pitajte vaše drugove i starije službene kolege , zbog čega je Mira Marković bušila kondome svojim partijskim drugovima na orgijama u Brijunima ? Posle toga se nije znalo ko je čije djete . Od dva oca i tri matere :))) Juče , danas i sutra će nam potomci te iste kopliadi odredjivati živote . Širom EX-YU . Ne morate odmah da odgovorite . Samo razmislite :)))
Ne volim Komšića i prezirem komunizam ali komentar ti je glup do bola
Jel‘ za svakog po jedan prevodilac ili dovoljno jedan za časnu ekipu 😅😅
Dodik danas brani interese Hrvata jer nije realno od Sejde ocekivati da ce reci kako bosnjaci preglasavaju malobrojnije Hrvate. Gosp. predsjednice Dodik danas ste pod hrvatskom lupom paznje i danas se ocekuje od vas da zastitite Hrvate jer zato ste placeni.
Jadni ste pa vas Dodik brani
Što se mene tiče slobodno posjetite i drugi svijet samo se ne vracajte nazad xD
I nije Alija izdajnik...
Cuj ove cvjanovicke on će kaže ralno šta realno prokletio ovi će reć nerealno ala vole srbi laž Dobrica Ćosič im je laž usadio u kosti on je bio realan
Zar Dodik smije izaci iz drzave a da to nije Srbija ili Rusija
Jadna nam majka s njima trojicom... samo toliko