Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valja pripaziti glasace
Što se nije žalio SPC,oni su nadležni.
Ovi mrtvi nažalost najviše glasaju!
Privatni posjed je obaveza titulara da ga odrzava.Gradska groblja su uredna jer su javna.Crkva ima svoje izvore finasiranja i duzna je odrzavati svoju imovinu isto vazi i za.mezarluke i Islamsku zajednicu.
Nije baš tako vidiš šta piše - "KJKP "Pokop" je zadužen za ovo i još 47 groblja za koja nam kažu da ih kose redovno, prema planu i programu, najmanje dva do tri puta godišnje." E sad jesu li kosili i koliko puta ili lažu ne znamo ali groblje je bilo zapušteno
Sto kupi poene kod mrtva naroda u svakom smislu😂
Ne mogu izaci na glasanje ako je trava velika, moze biti zmija svega. Sad glasaci mozete izaci na glasanje pokoseno vam je.
Ali nije porušeno kao što ste vi rušili džamije, vakufe i mezarja te ravnali bagerima.... To što je devastirano je od vaših granata tokom agresije i opsade... Još nije zabilježeno i nema utvrđenog termina da se definiše agresija na vlastitu zemlju... Izdaja je previše siromašna riječ za to...
Bruka za Srpsku Pravoslavnu Crkvu! Mozda su se nesto zamjerili Dodiku pa ih ovako javno bruka. Ili Dodik ne zna ko je odgovoran za odrzavanje? Trece, Dodik ne zna kud goni, tako da me vise bas nista ne moze iznenaditi od njega. Panika je ogromna, covjeku se ljulja tlo pod nogama.
Svaka čast Milorade. Tako se zahvaljuje svojim glasačima. Samo me interesuje da li su ovo oni isti sa prošli ili pretprošli izbora.
Dodik " kupovao glasove " na groblju 🤣🤣🤣🤣🤣
ovo je sekularna Država! groblja i mezarja nek održavaju vjerske zajednice.
Sramota vlasti i opstine
Može kod nas doci iz RS ko i kad hoce.. Mozda su to Vukovi došli da izvide teren..!?
Mile nemoj praviit spinove i marketing . Ako je groblje vlasnistvo SPC zasto njima nisi zamjerio i rekao zasto ne ociste . Osim toga svaki potomak umrlih cisti groblje svojih predaka .
Nije njemu do groblja ni, srba, nego još jedna predstava, šta neće psihopatu pasti na pamet. On bi najsretniji bio da je našao polomljenih spomenika da može srati
Kakva suplja prica. Kao da su nasa groblja u Sarajevu u boljem stanju. A da ne kazem da ljetos zna trava u centru grada narasti do pola metra.
Posao koji je trebala da odradi SPC u BiH je predstavljen kao problem grada i nemara! Još na onom snimku obilaska groblja, onaj lik što pokazuje groblje Dodiku priča kako je više puta tražio da se uredi, ali da niko nije uradio ništa, a na upit Dodika ko je vlasnika, odgovara, SPC. Vlasnik je trebao odraditi, ali ostavljeno jer ih boli briga! I to će u medijima u manjem BiH entitetu biti predstavljeno kao mržnja prema Srbima! Žalosno i providno!
Kakav los odnos koalicionih partnera prema Dodiku - mislim na Konakovica, Niksica i Fortu. Nisu u stanju da urede ni jedno pravoslavno groblje pa mora on sve sam. Ja da sam Mile blokirao bih sve zivo od sad :)
Ovaj i na groblju traži glasače. Svaka čast