Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Federacija BiH,Država BiH kako hočeš zovi dobila kitu,kad je uvaženi Reis rekao da nas niko ne benda a pogotovo "braća" e možeš misliti kakve smo mi fuklje...
@spako " a Vlada Republike Srpske za nju je izdvojila 3.650.000 konvertibilnih maraka." o cemu ti bgt
@rover pa i sumskoj je niko poklonio,nije li to isti mentalitet?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Oni fino rade profesionalno i ozbiljno , a naši mlate praznu slamu . Važno je da smo mi dobili donaciju jednokratnih maski.
nemoj zezat neki dan smo i vode od Amera dobili
@Kriticarrrrrr A vi nastaviti samo pljuvati po dijaspori. Onda neces dobiti nista
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je li Prointer isporucuje?
Ovo je doslo iz njemacke za 3.5mil. Otice na prodaju za 6.mil nekom drugom,para pravi paru.
Aferim Dodiče, a ovi nasi MUNAFICI iz SDA neka se uce od Vas GOSPODO😉
3650000÷500=12700 maloje to previse.Za 12700 km ja cu napraviri vikendicu sa 3 sprata i 20 kreveta a ne sator.
Cudi me da ga ovaj nije iztovarijo koliko se u sve mijesa, ko tata mu Vucic...
Srbija ishodovala pomoć (medicinska a ne voda) od Kine, Emirata, Rusije. Entitet kupuje montažne bolnice.. Šta lideri nas Bošnjaka čine... Sad se vidi koliko ste sposobni i koliko volite svoj narod. Na našu žalost
Nema milosti sve se koristi da se oplj...
Kljucna recenica ovde je,,da se koristi kasnije za nedaj boze i u dr situacijama,,A trazice pare iz centealne banke vidite kako da mu udovoljite.
Već gledam Asima kako dogovara avion. Možda nam tada dođu i testovi pa ne budemo morali štediti na testiranju. Treba odgovornima reći da se ovo takmičenje vodi za što manji broj oboljelih, umrlih itd.
Койе пранье пара , майко мила :)
Tražio i dobio i zavoje i stetoskope od Vučića a ovaj se usput kao čudio koja su bijeda da nema pojma kako i plate isplaćuju.I gle kupiše i pronadjoše u ovom vremenu teškom mukom poljsku bolnicu za 3.500.000.Ko da će ofanziva na Sutjesku i gerilski rat.Il će se odmentnut.Imaju pare!!!A nemaju za zavoje i stetoskope.Imaju i dvorane ..eto u Laktašima a ne da razapinju šator.Dodikovi Srbi su baš ovce,,koje ovaj čoban dobro u tor utjera.Perfidni populizam.
@zumbalaja .... Eh moj ti.... Zar zaista misliš da je korisno stotinu godina se prepucavati sa RS i Dodikom? Kome to misliš ogaditi RS? Samo bezveze širiš mržnju i u krajnjoj liniji doprinosiš rasturanju BiH!
Kad prodje korona ova stvar se je ubila za smjestanje migranta.
Stigao helikopter
dodik kakav god da je on se brine za gradjane dok kod nas "PRVI U BOSNJAKA" izmetbegovic i njegovi dupelisci se svi usutarili i pobjegli u svoje rupcage i pustili da se natod snalazi sam nek se oni ne nadaju od naroda na izborima i svakog ko bude glasao za ove krimose iz sda treba odmah ili u ludnicu ili likvidirati
@1946zauvijek onda nek ta buranija sa sela zivi u naredne 4 godine od te kile brasna, keksica, litre ulja i nek ne cmizdre na lose stanje u drzavi
"pljeskati političaru zato sto je izgradio bolnicu javnim novcem, je isto kao da pljescete bankomatu što vam je isplatio vas novac!"
@le_civor 😂😂😂 upravo tako!