Tražio i dobio i zavoje i stetoskope od Vučića a ovaj se usput kao čudio koja su bijeda da nema pojma kako i plate isplaćuju.I gle kupiše i pronadjoše u ovom vremenu teškom mukom poljsku bolnicu za 3.500.000.Ko da će ofanziva na Sutjesku i gerilski rat.Il će se odmentnut.Imaju pare!!!A nemaju za zavoje i stetoskope.Imaju i dvorane ..eto u Laktašima a ne da razapinju šator.Dodikovi Srbi su baš ovce,,koje ovaj čoban dobro u tor utjera.Perfidni populizam.
@zumbalaja ..kakve zavoje?..deset respiratora je stiglo iz srbije i to 5 mobilnih....i svi potrebni lijekovi za potrebe rs u narednih pola godine....istina republika srpska ima u kini 250 respiratora...ali ih je nemoguce dovesti...kina obustavila sve letove iznad kine....znas kakva je situacija kad eir srbija nema dozvolu da leti...vjerovatno se nesto muti sa avionima i zaprasuje....gledaj ovih dana u nego...ko zna cime nas prskaju ovi iz nato...
@zumbalaja .... Eh moj ti.... Zar zaista misliš da je korisno stotinu godina se prepucavati sa RS i Dodikom? Kome to misliš ogaditi RS? Samo bezveze širiš mržnju i u krajnjoj liniji doprinosiš rasturanju BiH!
Prikaži sve komentare (162)