Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad Dodik treba da izjavi, da je ovo udar na Srbe i RS 😂😂😂😂😂😂 e moj Bakire, moj Bakire.....steta sto Tuzilastvo ne radi svoj posao efikasno, kad je pocela afera Reapirator trebali ste davno biti pritvoreni do sudjenja....
Lahko je genocidašima ... imaju jedan entitet, a ne ko mi stotinu kantona u kome se slažemo s Hrvatima kao rogovi u vreći.
a oduzimanje .obitela? pritvor?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
On bi trebao biti pozvan zbog pozivanja na otcjepljenje i rusenje ustavnog poretka ili negiranja genocida, za sta se ide na tesku robiju, a ne za ovu glupost!!!! Providno.
Kakvo samo silovanje mozga dozivljava Bosnjo od HDZove divokoze Tadicke. Zvat ce Dodika da ga pitaju da li se samo salio. Uzas. Ovo je ponizavanje Bosnjaka i silovanje mozga. Pocjenjivanje Bosnjaka i za ovo ova divokoza treba da odgovara. Mene pocjenjuje jer nisam ono sto ona misli a ako je Senad Hadzifejzovic moze slusati ja ne mogu. Ja bi je pljunuo u studiju. Narode probudi se imas drzavni udar.
Bosnjo probudi se imas drzavni udar. Iz ovoga ponovo najvise profitira Dodik a za njim komplet HDZ (citaj UZP). Dodik se zalio na tuzilastvo BiH i napao je na tuzilastvo a mi evo dolazimo u situaciju da moramo isto tako napasti na tuzilastvo i potvrditi ono sto je lopina Dodik vec strateski zamislio. Vuce nas zajedno sa Covicem na svoj mlin i ovo je upravo onaj dogovor iz Istocnog Sarajeva prije par dana kada su sjedili Dodik i Covic po izgovorom blokade para iz MMFa
Paravan za oci nakon sinošnjeg gostovanja PRDIBABE Gordane Tadic. Vepar se nece ni pojaviti
ovog bandita medjunarodna zajednica treba uhapsiti I sudit za organozovani internacionalni kriminal I Dr. nauka Covica takodje!
Da je dotična pozivala ovoga za sve loše što radi i govori, taj bi trebao imati krevet u Tužilaštvu. Vrana vrani oči ne vadi. Sve je to isto zlo.
Čuj pozvan. Molbu mu pošaljite.... Haj njemu pošalji sipu ako smiješ
Jest nas krenulo... Sanader na aparatima!
Sve hapsit.Ovo je jedinstvena prilika da se najveći lopova u državi kutarišemo.Ovo im je došlo kao RAT-BRAT tako i Corona.
Sta bi sa onim sto osamari stanivukojevica na sjednici?
Ovo je samo da se oci zamažu
Samo podignuti tužbu, i ostale aferime mu dodati. Nije to Dodikova jedina afera.
🎪BiH🎪
sve lopove zatvoriti i crvene,zelene,narandzaste,lijeve,desne one u sredini,p.... vam materina više
Čitajući komentare čovjek bi došao do zaključka da je ovdje visokomoralno i demokratsko društvo nivoa Norveška,Finska i sl.A svi smo redom moralne nule,jer mi ove ljude uzdižemo,postavljamo,potkupljujemo, nagradjujemo,aplaudiramo.... Još se stvara lažna slika da ima alternativna opcija
Doće maca na vratanca