Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pohapsili ste sve nase , hajmo srbe malo i hrvate. Korpucija, ratni zlocini itd
Ne možeš cijela dva naroda zatvorit. Oni ujutru svi zanijete zločine i korupciju.
Dobar hahahah... svi pljuju bosnu a muzu nas i zive od poreza kojeg mi placamo jos zaposleni svi kod nas.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sarajevo je glavni grad po Dejtonu..ukoliko se sud izmjesti i Sarajeva to je jos jedna Izdaja Trojanera.
kaže vepar : A mi hoćemo da to bude bosansko-hercegovački sud. pa vepre laktaški onda neka bude u glavnom gradu BiH tj u Sarajevu jer tu i treba da bude, te svoje šarene laži ostavi za vepriće svoje i spremaj se za zatvor
Trojaneri ce reci kako je Istocno Sarajevo..dio glavnog grada.Prvobitno je bio Spin.BL.Kada du vidjeli da su sko tank sad i Laktasenku iz Bakinaca naprasno odgovara Lukavica.Samo da se jedna po jedna institucija izvuce iz Sarajeva to je konacno cilj.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve ce mu uvažit… onaj Schmit je bez karaktera, dozvoli ovome šatorakom pjevaču da ga sprda i na kraju ce opet biti po pjevačevom… ovi trojkasi ce da mu traze jos i autogram i da se s njim slikaju!!!
Jb vas on vise.
Milorade fukaro, hajde reci nam nesto o standardu obicnih smrtnika, o skolstvu, infrastrukturi, zdravstvu, zaposljavanju i slicnim temama. Dosta vise ofucane price o ugrozenosti dok krades bez mjere.
Gdje mi živimo i kakva se politika vodi!!! Sama izjava da bi bio nečiji sudija ustavnog suda je nezamisliva bilo gdje osim kod nas, a što automatski govori da ako je u Banja Luci to znači da bi sudije bile njegove
a sto li je on toliko zapeo oko ovoga ahhahaha pa toliko je providno 🤣😂🤣🤣😂A kad dodje u Lukavicu khurchi se .... a sad ne moze sud tamo....samo u BL ili Dobiju ...hmmm što li ???
Ja stvarno ne razumijem kako se nasi politicari uopste usudjuju pricati o integritetu, postenju, principijelnosti, itd.. Oni koji ne dozvoljavaju da se uvedu normalne kontrolne mjere tokom izbornog procesa, oni koji svaki put kada dodju na sud, sa sobom povedu jos par stotina istomisljenika u cilju pravljenja pritiska na taj sud. Oni koji su se bezobrazno obogatili tokom bavljenja politikom. Nadam se da ce te pare dati doktorima za svoje lijecenje.
Koju demagogiju ovaj lopov širi nije normalno!
pa zelis da bude “vas” i “tvoj”
Nije pitanje hoce li taj sud biti u Sarajevu vec gdje u RS. Bosnjacki politicki diletanti su se dali navuci u misolovku i sad je to gotovo. Moraju postovati vec dogovoreno i potpisano.
kljucne rijeci bh politicara Sud,zatvor....xatvor sud...
Kolika je samo mržnja ovog debila, i inih debila prema Sarajevu, to je slučaj za psihijatrije. Bolesno
Sve je sam objasnio... Kad bi sudije morali nociti u RS, tada bi njihov dug bio drugačiji? To zbog straha nekoga? Dakle, čovjek fino kaže da čim ne moraš noćiti tamo, onda neces donijeti dobar sud za njih... Nevjerojatno
dodik stari americki igrac, bit ce institucije u glavnom gradu BiH - Sarajevu
reka sam ne moze
a ima li igdje na svijetu da bilo kakav vrhovni sud bude van glavnog grada...pa nema naravno...dodo tvoj uvazeni predstavnik srpskog naroda milosevic je podpisao da je Sarajevo glavni grad...i sta sad nema dogovora i tjt.tebi fale pare od EU...znaci nema para hahahahaha