Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze jedan popis stanovnistva za mog mileta. 60% bosnjaka je trenutno u BiH
ne znam sta mu je cilj, ali dobar nacin da vratimo istocno sarajevo, zar ne?
DODUŠE, POD TROJKOM SARAJEVO JE ODVEĆ DISTRIKT GDJE MILE, PREKO SVOJIH SRBA KOJI REALNO UPRAVLJAJU SDP-om I NS--om, IMA FILIJALU SVOJE VLASTI I U SARAJEVU. I ZANESEN TOM LJEPOTOM MILE BI TO HTIO SAMO OVJEKVJEČITI.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Al činjenica da ih čovjek sve od reda zaebava ali realno 😂😂😂🙄
Nismo vam mi rekli da se iselite.
Covjek se bavi samo provokacijama, gleda kako ce nekoga isprovocirati i to mu je sve dto zna
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mi u Sarajevu nemamo ama bas nikakav problem da nam se posalje jedno 10 000 Banjalucanki. Jako su nagodne i uvijek smo se dobro snalazili sa njima :-). Ja sam 100% za mjesanje Bosnjaka sa Srpkinjama. Evo ja se prvi prijavljujem da dignemo natalitet za 5000% samo nek dodju, nemojte im braniti.
Kada ne broji ukradene pare on broji krvna zrnca...
Gorica voli u pakšu
Ovaj veprov izmet netreba ni slusat treba lazima prikrit stanje u vlastitom stadu. nema sta brojat, jer se 50% iselilo u zadnje tri godine,ima vise naroda na granici za vikend nego u banjaluci.
Zato on ne da da sjedište Vrhovonog suda bude u Istočnom sarajevu. Dodik ga otpisao
ODLIČAN prijedlog. Vjerujem da bi bošnjački političari prihvatili taj prijedlog kao i katolički i svetosavski uz uslov reciprociteta. Ako će Kanton Sarajevo sa 9 općina ući u dostrikt sa I.Sarajevom onda mora i šira regija Banjaluke i HNK sa Mostarom. A pošto će dvije oblasti iz Federacije biti u distriktu onda mora i dvije iz RSa. Najbolje bi bilo da to bude Bijeljina sa širom regijom i eto pride TK tako da bude jedan veliki Brčko - Bijeljina - Tuzla distrikt
Kretenčino koliko se Srba rodi u BL koliko umre a koliko ode u Njemačku!
U kojoj je to videoigrici bilo 160.000 srba u Sarajevu? Halo djiki, pa nije to Banja Luka na kvadrat! Ovaj cim prestane sa terapijom, bubne nesto i ostane ziv! Aman
A koga još briga šta Dodik lupa? Valja preživjeti mjesec dana sa penzijicom ili platicom. Valja to zasjeniti nekom bombastičnim izjavom o tome kako komšiji crkava krava, nebitno što ni mi mlijeka nećemo imati.
jedva čekam ove chetikse jedva
Ovaj u gorem stanju od Bidena psihicki 😂😂😂
ZAHVALJUJUĆI POLITICI ETNIČKOG ČIŠĆENJA od strane bosanskih srba, tako nam je sada... Zahvali Miloševiću, Karadžiću i sličnima.
Neka dovede goricu da popravi stanje, i mi cemo joj pomoci
Nista samo tvoju Goricu u supcinu krhat
Ne moze ovako Mile, dalje
Koliko se bošnjaka nalazi u Banjaluci u poređenju sa onim prije rata?