Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
obeznanila sam se kad sam procitala da tih sa najvisim ratnim priznanjima ima svega 700 ! na tom primjeru se moze procijeniti kakva nas je ratnoprofiterska \'\'drzavotvorna\'\' sda vs sbih \'\'elita\'\' jasila 20 godina.
Svak se borio za svoju guzicu.Tako je i danas. Stotine različitih udruženja i različitih prava.Zašto se dobitnici najvećih ratnih priznanja ne bore za ravnopravnost svih boraca sa značkom ili bez nje u Sarajevu ili u Bihaću? Što se tiće SDP-a kada su teška osjetljiva pitanja uvijek su po strani ili glasaju za ono što će im donijeti više glasova na izborima.Tako je bilo i sa zakonom o pravima demobilisanih boraca koji su SDP-ovci podržali mada su odmah znali da je nepošten, nerealan i neprovodiv.Nosioci najvećih priznanja su ista dobili od SDA pa su se trebali njima obratiti.Tada su SDP smatrali neprijateljskom strankom kao i njene simpatizere i članove.Al\' šta ćete.Sve se mijenja.
SDPovi ljudi vole novac i vlast, ali ne po svaku cijenu, i sto je najbitnije u bh prici, ne po cijenu zrtvovanja tudjih zivota.. vrlo je bitno da nisu kao velika vecina clanova lige vladara1990. ratni profiteri i etno, naci, neofasisticki nastrojeni.
Zlatku Lagumdziji i SDP-u bih dala glas samo zato sto on kao ni jedan drugi SDP-ov clan, u svom programu nemaju ratnu opciju kao zastitni faktor stecenog kapitala.