Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgore sto su se i rusi poceli ogradivati od dode ikonokradice
Pedercic se prodao za lovu.
Samo vi prelecite dok ne preletite iza zidova KP ZENICA.Krme u jednom toru i krme u drugom toru isti .Sto pokaki to i pojede.
balkanski političari generalno su osobe bez moralnog kompasa i osjećaja časti
Srbiji ne treba srpski politicar u BIH koji ce jacati ekonomsko stanje srba nego politicar koji ce narod drzati u antibosanskoj histeriji, a odrzavanje te histerije kosta...Kosta ogromnih para ,lobiranja i trpljenja velikih pritisaka civiliziranig svijeta.. Srbiji treba teritorija koju kontrolisu srbi u BIH , a ne interesuje ih kvalitet zivota sluga im.....
Poslije ikone teško da može biti veće blamaže za Milorada! Ali ovo danas gdje je doveo nesretnog mladića a ovaj jadan muca,govori da se nada pobjedi DNS stranke na izborima pa ga matori ispravlja samo dokazuje do koje granice ljudskog pada je Mićo stigao
U Sokocu čvojek presao za balvane hahahaah
Dok se ne uvede da svakoj osobi koja predju u drugu stranku oduzme poslanicko mjesto i da sljedecoj osobi kkoja je bila na listi te stranke, ovsjece pare krojiti sudbinu,(tj. najmocnije stranke)
@SemsoBonaparta2 Tako je u Crnoj Gori. Stranka dobija mandate a ne pojedinac. Ako nekim slučajem vide da imaju izdajnika samo ga nabiju nogom u guzicu i stave drugog.
Mile nada.o se da nece biti naruceni prije vremeni zkopavanja ljudi koji su protiv tvog rezima na celu sa Lukacem,nedaj boze!! Hoces natjerat da DNS'ovci pevaju sa tobom ispod Satora..
kec na inter veceras
Da li Tuziteljstvo ima nadleznost za ovog Satosrkog varalicu i kradljivca!!! Koji primitivac!!
PC je GENOCIDNA TVOREVINA, cij temelji leze na kostima neduznih civila, cij su temelji krvlju okupani! Takva tvorevina ka rezultat GENOCIDA , progona, silovanja, paljevina....ne bi trebalo da postoji u 21. stoljecu na obodima EU i na kontinentu Europa! Kakvo je pomracenje uma bilo kada je se to dozvolilo ja ne znam , ali treba to da se ispravlja!
Haha!! Ko nam. prica o lazi,prevarai i kradi.. Satorski,seoski,svercer,prevarant,pevac,kradljivac .. Mile vrati ICONU!! 🤣🤣🤣
ja mislio da svrbi za sebe govore da su nebeski narod, kad tamo leteci. ok, sad mi je malo jasnije.
Red-light district RSa!