Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blokada po instrukcijama iz Srbije...
Konaković 29.04.2023.: Nešić je najbolji kadar od ministara.
Pritisko mu Mile mamu Daru, pa opet sa njim u koaliciji
Na karambolci otadzbine🤣🤣medjed i budala🤣🤣
Polizi mu jaja uhljebu jadan
Nešić je najljigaviji lik na bh političkoj sceni.Prosto lik s kojim sigurno nije lijepo sjediti ni u društvu, a kamo li šta drugo.
Sklonjena optužnica za afere iz Puteva rs a Nešiću? Sad se treba odužiti...e državo ko ti je ministar..ko ti vlast? Umjesto u zatvor..on u vladu! Pih!
Kao kapetan i prvi poručnik od palube Titanika
KREPAJTE VISE...
Sta ces ti jado jadni .
ovi kockoglavi iz šumske nikada nisu upotrijebili termin bolji život i ekonomija
Ovaj Nešić je toliko plitak da ne zna da je ovom koalicijom ugasio svoju stranku. Glasa neće dobiti na sljedećim izborima. Klasična udav koalicija.
Nemoj da plačeš majko nemoj suze liti da čekam više neću labud tvoj ću biti 🦢
hehehehe
Se ne brukajte se obojica, 'će da vas brani onih 78 ljudi što su izašli na proteste? Pa ni oni ne znaju zašto su izašli bili.
Nesic je najveca slina na politickoj sceni u BiH a svi znamo kakva je konkurencija.
Borice se i helikopterskim letovima za svoj ugrozeni, sa svih strana napadnuti srpski narod. 🤣 Nevjerovatno kakvu priču prodaju i kako se srpski narod prima na tu smiješnu priču o patriotizmu. Isto vrijedi i za ostale u BiH, lete u Potocare helikopterom i trose NARODNI NOVAC.