Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Pozivam Bošnjake da dobro razmisle, da napravimo timove za razgovore, da sjednemo i napravimo historijsko pomirenje. Ne kažem da treba zaboravljati, da radimo na tome, da uspostavimo uređenje i sisteme koji će mladim ljudima omogućiti zaposlenje, da žive od svog rada, a ne u kolonama autobusa da odlaze odavde", kazao je Mektić.
@JameeesuDin Ovo je više poruka Čoviću. Ako si se vezao za Dodikov SNSD, a okrenuo leđa Bošnjacima ima ko je za savez. Mektić igra na sve veće nezadovolstvo Dodikom u RS-u, a izbori dolaze. PDP i SDS sada nego ikada vide svoju šansu.
Veoma jasna poruka svima koji imaju ili žele ulagati u RS: Možete uložiti i povjeriti u RS koliko god hoćete ali se nemojte iznenaditi da "voljom naroda" vaš interes i imovina mogu biti svedeni na nulu i da za to niko neće sudski odgovarati.
Problem je što pojam "Put ka stabilizaciji" za Srbe i sve ostale stanovnike planete nije isto!!!
Frustracije poturica su strašne.. Kao muva bez glave landaraju,zuje,ali..
Koja je razlika izmedu srbina i vlaha. https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Vlasi
Sa srbima i hrvatima se moze zivjeti ali sa vlasima jok.
Crknite četnici!!!!!
hoce li sad ukidati sud bih ili im je dobar
Stvar je jednostavna. Imaju pravo da se izjasne ali moraju poštovati ustav BIH ko i mi u Federaciji. Referendum je samo mišljenje, nema legalni meritum da mijenja odluke ustavnog suda. Ako je neki grb neustavan mijenja se, ako je neki praznik neustavan mijenja se...
Odluka suda nije o pravu građana dea se izjasne refrendunom , nego o krivičnom negonjenju onih koji su se izjašnjavali o odluci Ustavnog suda . A ne gone se jer nije skinut imunitet koji je sud morao skinuti po zaprimljenoj optužnici.
I sad kad Srbi spuštaju tenzije Bošnjaci ih dižu... sutradan uloge obrnute...
četosocijalisti