Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do jučer su zagovarali manji uticaj stranaca u BiH a danas im žale.
Klasični đikani, a da nije Amerike i prokletog zapada svi bi oni sada pjevali o traktorijadama iz svih gradova gdje bi V. i VII. korpus zakoračili!
eheheeh...pa samo bosnjaci mogu biti glupi pa misliti da ih Inzko i medjun.zajednica stiti .
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Odličan potez Bakira da đikanima iz šumske skine maske i pokaže glupim bošnjacima da su to svi đikani isti od dodika do mirka šarovića, od cvijanovića do stanivukovića.
Čavić 4 god.kritikuje Dodika i govori sve najgore o njemu a sada postao njegov dupelizac! Savez za srpstvo...Treba Dragana Mektića birati za predsjednika BiH iz reda srpskog naroda, Željka Komšića iz reda hrvatskog, a Denisa Bećirevića iz reda bošnjačkog naroda! Tako bi svi nacionalisti i dupelisci popušili!!!
Dosta ih ba vise . Il Bosna jedna jedina il traktorijada
Sada vam trebaju stranci, a do sada ste na ogromna usta govorili protiv angažmana stranaca u BiH. Mamicu vam jadnu! Kako vas bakir samo jednom izjavom promjeni za 2 minute. ŽIVIO BAKIR !! ŽIIIIIVVVVIIIIOOOO !!!!!!
Gdje su reakcije MUPA entiteta PC na rafale iz kalašnjikova za Božić, na provokacije i vožnju u pijanom stanju, kao i pucnjavu u Srebrenici za Božić. Valjda je po Vašim mjerilima to u redu? Ili simpatično?
Nit je "Republika" nit je "Srpska"...., medjutim njihovim groznicavim protivljenjem zahtjevu za promjenu imena pokazuju cijelom svijetu da je ona za njih zapravo samo "Srpska" i da je "Repubilika-drzava" a ne entitet. To je sjeme zla i fasizma a ne samo ime koje je u ovom slucaju samo jasan putokaz Srpskim nacionalistima i fasistima za buducu "autostradu pakla No2"
dodji frajeru u RS panam malo pricaj o tome al javno nemoj usebi da ponavljas i obdje seres po portalu...javi se
Nit je "Republika" nit je "Srpska"...., medjutim vasim groznicavim protivljenjem zahtjevu za promjenu imena pokazujete cijelom svijetu da je ona za vas zapravo samo "Srpska" i da je "Repubilika" a ne entitet. To je sjeme zla i fasizma..
Nit je "Republika" nit je "Srpska"...., medjutim vasim groznicavim protivljenjem zahtjevu za promjenu imena pokazujete cijelom svijetu da je ona za vas samo "Srpska" i da je "Repubilika" a ne entitet. To je sjeme zla i fasizma..
da, a to je npr. da se ti preseliš u fbih, ili da si slučajno bošnjak ili hrvat tu gdje živiš, ne bi imao pravo biti kandidat za člana presjednišva.
Genocidasi se okupili i stite Drzavu BiH
Sad je vrijeme da se dobro prodrma kavez Srbocetnickim olosima.
ne mozes prijatelju prodrmat kad si ti u bakirovom kavezu,neda vam da izadjete,dobijete nekad po dnevnu dozu ispiranja mozgakao od juce do danas,kad vas je preveo zedne preko vode,ali tako je to kad vam mozak radi na 10%
E moj Bakire kako si se provalio !!! Gledam neku noć onu bulumentu likova kojom si okružen, u pravnoj državi barem 300 godina strogog zatvora, zajedno sa tobom. Kako te savjetuju, još je dobro, ne puca... Znaš li Bakire kud' goniš ?
Goni nas u bijeli svijet, neizvjesnost i nestanak (bijela kuga), i on sam ima kćerku, koja nije ovdje...
Dodioovi dupelisci u akciji
Pa jeste li vi normalni iz klixa je#em vam mater. Pa ovo je sve izfabrikovano kako bi sakrili da penzije nece biti isplacene ali ko to je#e klix vise zaradi para kad u naslov stave Bakir, Dodik, Srpska.
Nije kacavenda u pitanju ..... Aaaa pobogu kakva je pobuna .....aaaaaaaa 🙀
Zasto su oni bijeni ? Sigurno da je moguca promjena !?!?