Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja došao zbog komentara. Izgleda da sam uranio
Ovo je fuj...ja zelim splovilo na trgu Susan Zontag...moramo biti moderni kaze nas Adžija i Ništavac Forto ...moramo da gledamo da neko sa golim splovilom ganja zene po trgu i tome se diviti...kako nadahnjujuce umjetnick
Prelijepo. Ajvatovoca ❤❤❤ idemo svi familijarno ,adnji put isao 2018. Insallah idemo s djecom i zenom dogodine
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Samo kod nas ima da se u isto vrijeme nose zastave Osmanskog carstva i srednjovjekovne Bosne. Izgleda svi imali dvojku iz historije.
Mi smo kretenski narod, spominjemo 36278 genocida izvrsenih nad nama, a slavimo svoje koljace bilo ove ili one sto su nam djedove pobili na Blajburgu.
Atrakcija za nevjerovati...Lijepo samo malo i čudno...sve što valja neka ide svojim tokom..
Nek puknu dušmani haha
A viđe nedržavnih zastava i simbola i turskih fesova? To je neka tradicija ili šta? Gdje vam je priznata državna zastava i zašto nije svirao orkestar još uvijek postojeće države BiH?
Hvala Allahu neka...
Aman jarabi...svašta Nedovdragi Allah da se ,,DEDO..pojavi,,Svašta i djevojke ..na konjima..Sve se politika upetljala..
Mislim da bi ovu tradiciju trebalo komercijalizirati. Neka u Bosni cvjeta hiljadu cvjetova. Tako je i opstala i opstaje. Neki sovinisticki komentari koje citam zaista nisu primjereni
U majci sa bretelicama. užas
Ovo je ljepota žene!
Nada vjera nase nade
Kao tradicija Bosnjaka iz Bosne ok , ali kao dio Islama i Sunneta Poslanika a.s. NEEEEEEEEEE!!! Pa neka se dotični tradicionalisti odluče hoce li slijediti Kuran i Sunnet ili Tradiciju Ajvaz Dede!!!???
Jednog dana možda naš narod shvati da smo bili robovi osmanlijama, pa ih prestanu veličat
da vas Alah uputi
Kakva nebulozza, ovo Šiti i Sufije praktikuju. Cuj stjena mu se otvorila jbt haha. Ovo je ISLAMSKI praznik za sihirbaze, lik ti prouci hodas u nazad. A onaj bradonja sa lojavom kosom nije se kupo 3 godine min.
Nakacio na konja Srebrenica. Onaj s ljiljanima zastavu nosi kojoj su Osmanlije oduzele slobodu. Nakon ovoga mi je jasno sto niko ne protestuje zbog goriva, konj je njihov level jedva zna sta je auto kamo li sta je akciza za gorivo…