Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napisao sve velikim slovima jer nije bio siguran šta se piše malim hahah
Cuj na meti kritika za ovo se dobija otkaz+ doživotna zabrana. Eto u kakvom mi supkuu od države zivimo
Samo se ti zezaj, ima diša da te pozove na kosultacije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pola života gledam međede kako sjede u foteljama sa osnovnom....ovo je standard!
Jel međede ili medvjede? 🤣
medvjed je životinja. međed je karakterna osobina, bezmal' pa dijagnoza
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
čim prestane raditi u školi, odmah ga uposlite...
Ma dovoljno vidjet ovo rusko pismo.
Ouuu ne pismeni,kolko vas je u pm,podrška je najbitnija daleko će da doguramo
Bez ljutnje, piše se 'nepismeni'.
hajde bitno je da je podoban kao i svi ostali sto su
podrška za direktora zbog napada miševa tastaturaša iz Federacije :)
Svasta,u mene brat bio na konkursu i nije prosao ali ispod njega primljen covjek koji je stariji od njega 5godina ali pise da je zavrsio redovno iste godine kao i moj brat u istoj skoli,za isti smjer, a nikad nije krocio u tu skolu nego kupio Fake diplomu i zaposlio se,ali nakon godina uhvate ga i umjesto otkaza sto je i logicno,direktor ga premjesti na rad mjesto NK,kaze ima bar osnovnu skolu i mora covjek od neceg zivjeti,tuzno i zalosno vrijeme doslo gdje se kriminal nagradzuje.
Tako i treba... Mora od nečega da živi.. ne budi ljubomoran
Još nama nije jasno koliku smo štetu napravili narednim generacijama sa kupljenim diplomama i nekvalifikovanim kadrovima. Da njima barem upravljaju vrline poput narodne mudrosti, pažnje dobrog domaćina, ni sama stručna sprema nije ključna. Ali ne, njima je ovladala pohlepa, malograđanski ego, tako da je to put u sunovrat, bez mogućnosti popravka.
Ali zaista ovo ne mogu razumjeti, dosao si do pozicije stranacki, rodjacki ili kako vec.. pa imas bar google na raspolaganju, chatgpt ili sta god DA PROVJERIS kako se nesto pise 😂
Vratiti ga među prvačiće. Očito ni osnovnu školu nije završio. Bruka i sramota.
Pa da je pismen ne bi ga ni postavili za direktora
De zaposli mog malog, de vidi, sredi, zavrsi mi to kako. A znas kad sam ja tebi ucinio a itd itd korupcija i nepotizam nas pojedose
Da nije novinar objasnio, mnogi ovdje ne bi vidjeli greske😅
Treba imati na umu da je Begović pripadnik i, što je bitnije, finansijer Crvene Sekte, a njegov brat Siniša Begović je odbornik Sektaškog SNSD-a u Skupštini opštine Čelinac. Ujedno je i direktor Osnovne škole sa sumnjivom diplomom fakulteta, a sklon je pijančenju i nasilju; Čak tuče i policajce, pa je, nedavno, bio pritvoren na 24 časa u PS Čelinac, ali je sve zataškano.
Pa ne priprema direktor dopis.... Vjerivatno ( ne) pismen sekretar škole koji je prupremao.. Direktor samo potisao, a nije pročitao..
Upravo tako, direktor nikad ne pise obavijesti, samo potpisuje.
Odmah povećanje plate za direktora