Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj Luco sta radis. Kad si dobila posao nije ti smetalo sto putujes 60 km. A sad smeta napusti Luco djeca cekaju na birou...
Znate li novu katastrofu ili govnariju koju su izmislili u KS,da bi sto manje radili i debljali gu.ove,narudzbe kod neurologa u d.z. samo od 13 i 30 do 14,°°,i to da te naruci doktor opste prakse u tom terminu,ovo je najnoviji izum zdrastvenih neradnika,samo im je bitna plata i koeficijent,Vranicu znas li za ova cuda ili se lud pravis.Smetljari.
ovo treba sve poslati kuci, kako rade preplaceni su, cast izuzetcima naravno, znaci vazda ista prica budzetlije traze povisicu a nikad se nepitaju zasluzuju li ako mislite da zasluzujete na trziste rada molim ljepo pa tamo se botite
Znaci nikad se više ne bi vratili na taj posao da sam vam ja šef. Je li pacijenti uvijek moraju ispaštat? Hoće li biti umanjena vaša plata jer danas niste radili?