Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi će biti uhapšen njihov predsjednik Sejdo jer je neki dan razgovarao sa Erdoganom o unutrašnjim pitanjima BiH.
Jaooooo supljaka hahahhaha Pa imate brdo zakona koji mogu poslati u zatvor radi mnogo stvari pa i uticaja politicara i stranaka ali niko ne odgovara. Politicari pa cak i oni lokalni direktno uticu na rad drzavnih firmi, institucija, tajkuni uticu na sve u politici pa niko ne ode u zatvor. Korupcija na najvisem mogucem stepenu u svijetu i niko nije uhapsen hahahaha
Pa to je sasvim normalno da peta kolona ide u tvorza. Cemu cudjenje.
Samo da ne bude kao sa Inckovim zakonom. Nedostatak sudske prakse pa vuk ujede magare.
Haha haha hahahahaha koji biseri jbt
Obima iz DF-a treba kupiti šator, samo su za cirkusa, valjaju šupljifikate i bulazne
To DF, sve vise mi se svidjate
Metode UDB-e, ima nešto slično Putin i Erdogan.. Ovo bi otvorilo vrata za zatvaranje političkih neistomišljenika..u sjenci svih nacionalista mi dobijamo DF koji naginje Staljinizmu i postaju ozbiljni radikali ,tako da je spoj SDA kao ultra nacionalista i DF kao nekih Staljinista nije normlano
Šta to bi u praksi značilo da se ukida OHR i članice PIKA Vijeća za implementaciju mira. ili Ustava BiH. To Dodik traži. OHR je o jasno kad do toga može doći pa neka DF predloži te zakone i promjene i neka pomogne Parlamengarnoj većini.
Wow vidi stručnjaka..
Nemojte se blamirati.
Ahmetovic raus!!!
Idi vidi kakve dilove ti pravi predsjednik da spasi SDA pa se javi ili si i ti u dilovima
Nista ne treba predlagati dok se sudstvo i tuzilastvo ne rastjera od prvog do zadnjeg i ustavom im zabraniti bavljenjem ovim poslom iz 4565000 razloga, a prije toga da ih narod pocijepa protestima, jer zasluzuju. Nema izuzetka. Cak i cistacice istjerati. Bagra lopovsko kriminalna.
Totalno bespotrebna stranka, mogu svi sutra u SDA preći komotno, šampiion u totalno bespotrebnim incijativama za koje se zna da neće proči, ali eto - jesu im rekl i pio prstima ćemo Jih.
Normalno, bravo svaka čast za Dunovića i DF
Kakva ublehaska stranka..ubaciti fatanja zjala u zakon..ljudi probudite se