Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao i konstitutivnost hrvata u rs-u ! Možda imaju konstitutivnost, ali njih nema !!
Tooo Zlatni Ljiljaneee, da mogu iz eres svake izbore bi ti dao glas za predsjednika
Jel iko u DF- u i ne samo njemu pročitao dejtinski sporazum, koji nam je u biti Ustav?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta je to uopće danas DF . Eno Dodik stavio zastavu RS_a pred svoj kabinet , sada će je Komšić sakriti , pa će ići negdje položiti cvijeće i to samo da ga uhvate kamere , pa će malo do dijaspore , pa će se malo svađati sa svima i tako 25 godina , a ništa dobro za BiH . Pravi tumor za državu .
Koja glupost, imaju šta imaju. Isto tako je i ovdje. Eto Komšić će pustiti zlatnu koku laganini pozicije sad kad skužio kako je dosta malo napasti UZP i eto ga ... Niti će ovdje hrvati ikad imati priliku više da izaberu onog kojeg bi oni htjeli pa kakav god bio niti će se srbi ikad više u većem broju vratiti u hrvatsku. Tko misli drugačije - jednostavno je glup.
Kad svatko daje izjavu, a niti zna niti može naučiti što je to konstitutivnost. Po njima bi svaka zemlja morala biti ustrojena od konstutivnih, kao što je Hrvatskoj nametnuto za nebeski narod od KPJ. Ali kad se pogledaju brojke u polit..hijerarhiji, onda se vidi koliko su bili privilegirani.
Tacno i tako direktno u prkno
Hrvati su bili u BIH. Nisu je naseljavali vec su se od upada osmanlija raseljavali. Srbijanci u Hrvatskoj su se naseljavali. Srbijanci na Kosovu nisu biki več su ga vojno osvojili te im je to bila kolonija. Hrvate je kotačić poviesti i nesr.okolnosti odvojio od matice Hrvatske
U Hrvatskoj ne zivi 50% Hrvata i ostalih 50% Srba i Bošnjaka.
za predstavljanje Srba u federaciji treba čovjek iz federacije a ne iz RS.dovuko cijelu mafiju iz bl.da razgrađuju,pljačkaju jer je ne smatraju svojom.
DF je marginalna stranka
Zbog ćega se DF zalaže za kršenje ustavnih vrijednosti!?
Sejdo, nema u Hrvatskoj konstitutivnosti, tamo su svi po nacionalnosti hrvati, a kako ce se etnicki ljudi izjasnjavati, to je svakom na volju. Jedino u nasoj promasaj drzavi postoji nacelo konstitutivnosti, zato, ne lupaj gluposti, bas ce netko krojit drzavno uredjenje po najgoroj shemi.
Bosna i Hercegovina je ni srpska ni hrvatska ni muslimanska nego i srpska i hrvatska i muslimanska. Uvijek bilo tako i šta se čudite ako se sastoji od tri konstitutivna naroda i neznatan dio ostalih. To je u ustav uneseno i nikakav DF, SDA, SDP itd. to ne može promijeniti.
Övo će jako DALEKO ODJEKNUTI !!! Bar do ČARŠIJE !!! To je REALNOST !!!
Ali nije Problem kad vas Zeljko na osnovu konstutivnosti prima placu
Malo si paglu, ustvari malo cise.
Ovi radikalni muslimani polako postaju problem u Europi.
dobro si napisao komsicu,gdje su im srbi u hr?!bilo ih je 600.000 a sada nesmiju ni ciricnu tablu da postave..