Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kada je zlocinac priznao da je zlocinac?
Znamo da velicaju zlocince i da su dvolicne kuje. Hvala sto su jos jednom dokazali i pokazali.
Inzcko, Wigemark i ostala bagra su na vikendu. Njih ne zanima BiH subotom i nedjeljom, a i inace ih ne zanima kada njihovi igraci siju medjunacionalnu mrznju, osporavaju Dejtonski sporazum ili ne prihvataju presude suda u Hagu...
nema dok gosp. Željko ne progovori.čoviću,bilo vas je 400 danas tamo. pa jel moguće da niko nema pameti. eto vidiš da mi moramo da se i o vama brinemo. blago onom ko pameti nema. cijeli mu život u veselju prođe.
Neka uzmu dio entiteta rs ako imaju m.da
treba malo pokrenuti pitanje o tuzbi protiv Hrvatske i UZP za agresiju na RBiH 93.. Covic se zaigrao a zaboravlja pruzenu ruku bosnjaka koje su izdali u najvecem jeku borbe za BiH . Spinovanje o dobrim namjerama i europskom putu vec 20 godina a u biti konstantnim opstruiranjem svakog napretka zarad ostvarenja istih ciljeva koje su zacrtali i pokusali ostvariti sa HZ HB
je tragikomicno vise ...neka kazu gospoda iz UZPa otkud 3.gardijska i 1.gardijska....a i HV iz Splita.Sibenika.Zadra u Prozoru.Gornjem Vakufu . .... neka se malo zabave o sebi i to u jeku istrage EU o fasizmu ... jesmo rpuzilinruku ali nismo zaboravili
Manufuk zeleni
Ovo je stranka bošnjačkih nacionalista koja se sakriva iz riječi demokratska.
Nevjerovatno kako nekoliko mafijasa poput Covica i bulumente moze napraviti ogromnu stetu jednom narodu. Zato je dobro da DF reagira, jer kad prodje ovo vrijeme napada na ljudsko dostojansvo i kad iskorijenimo fasizam, vecina Hrvata ce biti zahvalna Zeljku Komsicu sto je postojao i branio im cast! I ne samo njima, vec svima nama koji moramo raditi na sebi svakodnevno kako bi bili bolji ljudi.
medjunarodna zajednicq mora da ove zlocince sve njih koji velicaju uzp i koji velicaju genocidase smjesti gdje im je mjesto iza resetaka zajedno sa onima koje velicaju
Šta god usvojili, Dragan Čović više nikad neće biti u Predsjedništvu BiH. Da imamo mogućnost ne bi ga ni Dodik nikad vidio. Kakvog smisla ima pustiti neprijatelja države u njeno predsjedništvo.
Ljiljane Ljiljane rajski cvijetaj Bosna i Hercegovina umrijeti nece.
Uvijek ce zapad podrzavat krst prije nego islam. Na kraju oni su ih i doveli na ove prostore, pa pogledajte samo prezimena katolickih porodica, austrijsko-madjarsko-talijansko-cehoslovackog porijekla.
pretpostavimo da se bosna integriše sa hrvatskom. to čovićevi hzhb "hrvati", koji u stvari imaju veze sa autohtonim hrvatima kolko marko kraljević i struja, ne bi mogli preživjeti. vjerovatno bi izvršili kolektivno samoubitstvo, jer svoje "hrvatstvo" zasnivaju na paradigmi bosanskog antihrvatstva koju sami grade i bez koje ne bi mogli postojati, kako bi se sami u tom kontekstu nametnukli kao ekskluzivni hrvati. a u zbilji bosanci i hrvati su jedno, sem čovketovanaca naravno.
zabrinuo bi se incko, al ebi ga, subota, vikend!
Covica kao i Jelavica hapsiti !...jes da ce zbrisati pod nacusticke skute Plenkovica ali mu sve konfiskovati!
nikad ih nece zaustaviti, jos ce im dati podrsku, da su bosnjaci pokusali nesto slicno vidio bi reakcija
Irska je obećana zemlja, to znaju svi hdz ovci