Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HDZ je izdajnička partija
Cović za iftar maže vruć gov no po lepinji
@Ecolo ....ProustaskoCetnicka stranka
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne trabate Vi narodu govoriti kakvu prljavu politiku vodi HDZ i Čović. Na Vama je da ne dozvolite da je sprovedu u djelo.
@valter11 Odlican komentar!
Bosanski katolici ce opet glasati za Zeljka. Nikad vise niko nece dati glas cetnickoj sluzi Covicu
Trenutno se izgleda vodi rat i to bez ljudskih žrtava, ali i ovaj je jako prljav i bezobrazan. Napadaju Srbija, Rusija, Hrvatska i svi hoće da naprave od ove zemlje novu Palestinu. Evropo stidi se i daj ovo riješite kako znate i umijete. Moj prijedlog je da se po hitnom postupku BiH primi U EU i NATO. E tu bi bio kraj svim budalaštinama koje ovi političari provode.
Nema predaje, do kraja gurati BiH prema NATO-u bez obzira na sve moguće posljedece. Raspisati REFERENDUM na teritorji cijele Bosne i Hercegovine, pa da vidimo šta građani misle, a ovo što laprdaju Dodik i ostali samo ignorisati i idemo dalje.
@lovac33 prika pogrijhešio si zemlju,entitet i kanton a vjerovatno i općinu i selo u kom živiš ,prosvijetli se tupane u ovoj jebivjetrini žive i drugi jednakopravni i imaju pravo da imaju drugačiji stav od tvog ,nacionalističko šovinističkog .....
U rat komsiču 😂😂
Oni koji misle da ce izbornom kradjom nesto dobiti varaju se..
Gospodin Komšić je prvo sebi prigrabio pravo da je on isključivo zastupnik građana na čitavoj tetritoriji, da je on isključivo zastupnik Hrvata, a sada da on isključivo brani Bošnjački interes. Od koga ga brani. Pa nije Bošnjački inters preglasavati bilo koga pogotovo oko suštinskih pitanja poput NATO, jer Bošnjaci žele opstanak BiH, a BiH može opstati ukoliko na svim poljima relaksiraju odnose sa svojim komšijama Hrvatima i Srbima, i teže oko svih pitanja imati dogovor.
...ne lupetaj,samo je on prigrabio mjesto od kvislinga Čovića ,i sprječio djelovanje dva kvislinga u predsjedništvu Dodika i Čovića.Nije to morao biti Komšić ,mogao je biti i npr .Cvitanović da je bio pametniji.
Oće li ovaj predstavnik Hrvata početi nešto konkretno raditi ili će kao i u prethodna dva mandata kevćet ko pudlica?
A cemu ti sluzis sem sto si svakoj serpi poklopac? Cemu sluzi tvoja stranka, koji ste posao vi obavili da bi mi zivjeli bolje? To sto si naveo je mozda tacno, ja ne znam, ali politika nije samo upiranje prstom u nekoga i prica u fazonu nekad si govorio ovo, nekad ono itd. Kod vas u DF se nema sta analizirati, cemu sluzite uopste? Ide dobra plata sa privilegijama i...sta imamo mi od toga? Imao si super priliku ali si je uprskao ulaskom u vlast. Kad ti zavrsi mandat gotovo je.
Citam ove komentare posebno ovih Srba sto se potpisuju kao Hrvati , pa kao da Komsic I Bakir sta odlucuju , pa Bakir I Komso bez Amera I Svaba ne smiju pisnuti , realno Bosnjaska politika je svezana za AMeriku I Eu isto kao I Kosovska , I CG I MAkedonija , BAkir nema suverintet u odlucivanju tako da su ovo sve gluposti sto ljudi komentarisu , kada bude Amerika a onda I Njemacka odlucila da se promjeni stanje tada ce se I promjenuti do tada imas Dayton I guli .
...a ko prati rusku i hrvatsku politiku namu ti hebem,otvori oči ili se praviš slijep smrdo.
Velike sile samo gledaju svoj interes , u OVOM trenutku interes USA, ENg I Njemacke je ovakvo stanje I Dayton sa nekim poboljsanjima , Covic se moze napinjati koliko hoce ali ako AMERI I SVABE ne aminuju nema nista od toga , I sve sutra da SDA ili Komsic odluce da podrze Covica I treci entitet zapad to nebi dao jer nije njihov interes jer zapad a posebno Amerika ne zeli Srbiju od Sofije do ZAgreba da se sutra moraju sa rusima u srcu nato pakta
Uzurpator mjesta hrvatskog člana Predsjedništva, koje pripada Hrvatima a ne muslimanima i njihov pijanoj pudlici Sejdi Khomšiću, se našao nekome nešto spočitavati i moralizirati. Ma goni se u PM ti i oni koji te izabraše izbornom krađom.
....samo si ujo zadojeni trebao pomenuti da je ruska i Dodikova pudlica Dragan Čović na prošlim izborima izabran po istim pravilima, i dodati još da su za Čovića na ovim izborima glasali Srbi Drvara,pašče ustaško licemjerno.Crkajite od muke ,isto vas čeka i sljedeće izbore
Čović je jedna velika lažovčina i prevarant sa konckastom glavom!!
Vidi sliku i kolika ozbiljnost izražena na licima !!! Svi se odmah USERU čim se ova ekipa pojavi !!! OBJAVE, SOPŠTENJA pa opet OBJAVE , SAOPŠTENJA i tako svaki dan !!! I građanima nekako LAKŠE u duši, a oni sve teži jer se džepovi PUNE li PUNE !!!
DF = Daj Fotelje
Sada ćeš ti to sve srediti jer su u vlasti sa njima, a i tvoj šef Bakir je donio glasovima SDA da sada Ćović i Dodik imaju većinu. Svi ste vi isti...