Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Davanjem novca prosjacima potičete prosjačenje, potičete njihove šefove da šire posao, da iskorištavaju nemoćne. Imate humanitarne telefone ako želite pomoći, ovako samo odmažete. Ili pomozite penzioneru kojeg vidite da rovi po kontejneru, a koji ne želi da prosi.
Policija je "moćna" samo kad zaustavi nekog normalnog, kad su u pitanju cigani, prosjaci, migranti, kokuzi, kockaste glave...onda su nemoćni! Doktori, profesori, domaćice, djevojčice...najebali ste, na vama čemo da treniramo strogoću!
Ma sta bespomocni??? kakvi Centri za socijalni rad?? Hapsi I protjeraj u Italiju!
Ne tjerajte ih, to im je posao. Oni spadaju u onih 100.000
E cuj policija bespomocna. Pa pisite im prijavu 100x ako treba. Sta su to oni povlasteni od drugih da ne moraju placati kazne.
Uvedite im fiskalne kase oko vrata da država uzme svojih 17%
Drzavo. Ako slusas... ustani s guzice
Pa mene uhvatise sa neregistrovanom lakom prikolicom,nisam pratio istek registracije...kazna 400 km i dva mjeseca bez vozacke...uredu prekrsaj platim,postujem...cekam jos oduzimanje vozacke...Kako ste tu mocni a za rosjacenje,nelegalnau prodaju niste??
Policija je bespomoćna kada treba štititi prava građana, a kad treba svaki mjesec primiti platu koju finansiraju građani, onda nije bespomćna.
Kako se niko nije sjetio da postavi wc-ove ili da prodaje sokove...samo prosjacenje i pranje stakala
Kakva drzava kakvo sta bespomocno, bolje receno NEZELE rijesiti, vrlo jednostavno, socijalno djecu pod svoje okrilje i to je to ili za Rome ne vrijedi taj zakon i sl. Samo redon hapsiti po deset dana tvorze i to radne terapije, vidjeli bi efekte, ko fol izvode humaniste, a nigdje nista...
ima ih i na karauli porodica čini se...
Ovakvi naslovi čovjeka bace u depresiju svega mi. Država nije bespomoćna jedino kad treba nekom uhljevu našteliti posao, tada "sve može" i nema vrata koja se ne otvaraju. Zbog takvih stvari ovakva u ovakvom obliku neće ni preživjeti svega mi :-(
Polomit ruke i to je sva mudrolija znači pendrek izvadit i po rukama
Imap sam incident sa jednim cigom koji prosli na vranduku, samo ću reći, oke je sve do neke mjere, sad sam shvatio da je stvarno grihota njima pare davati, to svakako ide 'ljudima u kombiju'.. A svakako je bolje dati nekoj dzamiji na sergiju nego to
Bar je ustanovljeno u čemu je problem: u državi koja je multidisciplinarno nemoćna.