Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik brani Hrvatske Interese a Srbe hrani lazima !
da se 10% ovako zalaze za Srbe u Hrvatskoj !
pa sta bi sa kninom oluja otpihala ideje
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dodik brani interese RH? NIJE NI CUDO...KAD BI BIH BILA U SPORU SA SOMALIJOM DODIK BI BRANIO INTERESE SOMALIJE!
@Ecolo njemu je samo u interesu kako da rusi BiH i kako je vise zaduziti. Genocidna posla..
Pa kako sad ovo?!! Zar nije multikulturalna i suživotna BiH pobedila u ratu?! Kako sad ovo da Srbin odlučuje o multikulturalnoj i najsuživotnijoj državi na svetu? Jojjj Alija se okreće u grobu!!
Samo jebi Dodiče mahalsku čeljad i ne vadi ga!!
Sve on to radi u dogovoru sa svojim ''jaranom'' tj radi da bi pravio probleme ovoj zemlji i njenim gradjanima, znate to mu je u opsu radnog mjesta sa kojeg bogato zaradjuje!
Svaka cast, ovdje se vidi kako u bih postoji snazna demokracija. Predsjednistvo je odlucilo i to se prihvaca. sasvim legitimno. to sto jedan dio gradana gleda na bih kao svoje vlastnistvo i tako razmatraju sve odluke i procese to je ocito samo njihov problem.
@gooUser1563361358 Tako je, treba RS-u dati do znanja da BiH nije srpska i da se ne mogu ponašati kako hoće i zadovoljavati samo interese srpske politike (ne naroda).
pa sto i vi tom majmunu noste pocjepali ono sto je njemu trebalo prije
U YU nismo mogli živjeti zbog srpskog nacionalizma. Na silu su mijenjali ustav, nosali kosti i skupljali se na Gazimestanu i pripremali za rat. U BiH ne moramo živjeti zajedno. Kome se ne sviđa eno mu Njemačka. Bosna je tisućljetna a YU je vjestačka tvorevina zapadnih sila koja je uglavnom obiljezena srpskom hegemonijom. Njeni rušitelji su oni mitingaši sa kokardamaa koji su od 1988 orgijali podržavani Miloševicevim rezimom.
Dodik se zahvaljuje Hrvatima za Oluju.
Tako ti je sa ustašama.
zivo me zanima koji su stavovi bh bloka po ovim pitanjima, ili su u mislima vec na odmoru... najvise bih drzao do misljenja "facebook patriota na baterije", Cudic, Kojovic i Niksic...
Opet i opet na dijelu S/H koalicija! Nedaju da se urede granice kako je po zakonu, vrše pritisak preko naseljavanja migranata samo na područja u kojima nema S/H i tako redom. Zašto? Misle da mogu sve, dobiće ništa. Živi bili pa vidjeli. Za kriminal ratnu i poratnu štetu će morati da plate. Neće nam dati u EU, biće im još gore nego 1995! Fašizam i im neće proći!
Smradu ugrožen nacionalni interes ako Hrvatska ne gradi pelješki most.
ovo predsjedništvo liči na otprilike brak u sastavu muž, žena i ljubavnik...kako da se taj trio dogovori oko bilo čega...
Jos jedan dokaz da je RBIH okupirana drzava od strane mafije i dva UZP-a te njihovih kolaboracionista. Narode sta cekas!
Peljeski most je nelegalna i nelegitimna gradjevina koliko god se upirali Hr pa cak i EU da dokazu suprotno. Tu prica zavrsava i od sa te tacke mozes da se postavis na stranu onih koji podrzavaju zakon i pravdu ili onih koji nalaze izgovore za bezakonje i nepravdu. Ugrubo il si krimos ili ne
U predsjedništvu Čović nakon Čovića. Ne puši Čović njemu bez razloga...