Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može li ko organizovati autobuse iz Sarajeva...pa jbt znamo lopatati...
I ja sam razmisljao o tome... Ali nista od toga nema...nazalost...
Bi drug Boga mi, nebitno u koji grad
PRIKAŽI ODGOVORE (39)
Predsjednik Josipović je odobrio slanje dva helikoptera Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, s posadama i osobljem za desantiranje i spašavanje na vodi. Tako treba.
acti ko te to sikirao? :)
@acti veoma si glupa :) To je samo objasnjenje nastanka ove kolicine padavina, Bozija kazna je u tome sto je doslo do svega toga sto si nabrojala. Nije da sam neki ekstremista ali ti je komentar uzasno glup. Vjerovatno je tacno sve sto si napisala ali nije uobicajno da se dogadja to sto si navela u komentaru zbog toga mnogi ovo vide kao Boziju kaznu.
stoko nepimena,.....Solak ne zna ni 4 osnovne strane svijeta a kamo li pomocne.....
Gledam veceras na RTS Vučić zatrazio pomoc Rusije EU i Slovenije..Iz Rusije avion veceras stize sa 90 spasilaca i prehrambenim paketima iz SLovenije 4 vozila i 19 spasilaca sa 2 specijalne pumpe za iscrpavanja..Kod nas politicari obilaze i dovimo
Civilnu zaštitu treba potpuno reorganizovati i prilagoditi aktuelnom vremenu, Očigledno da je to zapostavljena oblast gdje vlada javašluk i loša organizacija. Kao oblik organizacije mogao bi se primjenjivati modifikovani način organizacije nekadašnje teritorijalne odbrane. Svaka MZ, primjerno broju stanovnika i PROCJENAMA bi trebala imati svoju jedinicu CZ adekvatno opremljenu i obučenu, sa stabilnim finansiranjem, obukom, izborom ljudi, novčanom NADOKNADOM za vrijeme provedeno na obukama, vježbama kao i za vrijeme mobilizacije-intervencija. Vlasnici specifične opreme, npr. čamci, transportna sredstva, mehanizacija, moraju unaprijjed biti popisani i na POZIV staviti na raspolaganje opremu uz nadoknadu naravno. Ogroman budžetski novac se odliva na hiljade jalovih NVO i udruženja, stranačke ručkove i neviđene budalaštine.... Kad pritisne snijeg, elementarna nepogoda NIGDJE NIKOGA! Niko ne zna šta treba da radi a kamoli da se neko dobre volje uključi u pružanje pomoći...
Ne treba nam CZ mi hoćemo u EU i NATO tamo nema CZ tamo se sve rješava demokratski. Ništa lopata usvojiš rezoluciju da nema poplava i ako se dogodi sankcionišeš ih i gotovo.
jarane prave od nas mutave ljude..ukinuli nam vojsku pa ko SAD od mladih zna i dovoljno je fizički spreman da nešto poduzme u ovim situacijama.. žalosno je sta nam rade ali tako je..
Šteta što ova kiša ne može da sapere neka govna od ljudi
Ama raspitivao sam se ja tamo... Kazu imamo vas u planu...i to je to... Nista od toga...
Ma svi su FUJ jbt..
gdje je sad gile da kaze "vrijeme je dobro kakvi su ljudi".? Nismo valjda toliko loši?
http://lukavac-x.ba/bih/drustvo-bih/kantonalna-uprava-civilne-zastite-zabrinjavajuca-situacija-na-brani-jezera-modrac.html
Sad se sjetio ! Solak misli da je to noramlno , kao u njegovom Glamoču ! Kaže . 3 neprospavane noći - čije ? Ne jeluje mi pospan , ovako u kravati. Hebote , šat ti je poza političara. Gdje to uče , pred ogledalom ?
Sto Bog ne kazni Svicarce....?!?!?
stižu braća hrvati iz zagreba.
Pozari nas zadesise proslo ljeto, sad poplave... i narod nikako da shvati da smo opasno skrenuli sa pravog puta
Tacno tako,totalno smo bez mozga kad postavljamo retarde da vode brigu o nama i ovo je rezultat njihovog rada. I opet necemo ukljuciti mozak dok se god kolektivno ne utopimo il izgorimo'
Alarmantno ce biti u Lukavcu,brana preljeva preko 180 cm,iza pola noci ocekuje se preliv preko 200 cm...akumulacija ne moze da izdrzi priliv rijeka koji je 5-6 puta veci,nego sto odlazi iz jezera.
Bog se svaki dan psuje, tone alkohola popije, ljudska se cast ogovaranjem masovno prlja, niko se ne moli Bogu, ni u crkvama ni u dzamijama...i onda se pitamo sta nas ovo snadje!
pastuh,jos i gore smo zasluzili
mislis, Sveti Petar se ljuti na nas?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)