Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Popis je za 4 godine pa cete svi vi politicari vidjeti sta ste napravili
@MAXMAX1569575412 dobro ikako živimo i dobro se ovo zove država kad je vode ovakvi likovi, čuj treba jačat nacionalni identitet, pa ako ga treba jačat onda nam netrebaju građanske stranke nego nacionalne, nacionalizam i građanstvo nemogu pod ruku, jao majko ko ga pusti u Mostar da nezubima puni glavu nebulozama.
@citamotuA323 šta ti znači "Bosanski" Hrvat, dali to znači da su samo Hrvati u Bosni, dali imamo Hercegovačke Hrvate, nemoj nebuloze pričat, nemožeš regiju stavljat kao predznak nacionalnosti, narodi nisu regije, nema Dalmatinski Hrvat ili Slavonski Hrvat on je Hrvat.
Slave dzaferovici, izetbegovici, novalici, zvizdici, campare, efendici dok istinski borci Armije BiH na ovaj dan rade po bingu, amku, praonicama, gradjevinama za 250€
@inspekt U srbiji ti rade za 80 eura mjesecno! Drzi se ti svoje domovine srbije.
Tako je Denise. Alija se pisao kao Srbin. Imao je mogucnost da se izjasni kao Jugosloven, ili kao neoprijedjeljen, ali se izjasnio kao Srbin. I vi ste isto Srbi, islamske vjere, koji ste u Holiday In-u postali Bosnjaci. Bosnjaci nikad nisu postojali kao narod. U 19. vijeku se pokusala napraviti bosnjacka nacija, ali to nije uspjelo, jer je tada narod jos bio svjestan svoje pripadnosti. Vi ste Srbi islamske vjere, nikakvi Bosnjaci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je pametan čovjek. Samo stranka mu nije dobra.
Ne postoji narod "Bosanci i Hercegovci", a Zvizdić dolazi iz reda Bošnjaka koliko ja znam, istih tih bošnjaka koji 45 nisu ni postojali. Tada je se guralo da su svi jugoslaveni, neki su to objeručke prihvatili, neki ne, no to nije poanta. Poanta je nemojte opet gurati "Bosance i Hercegovce" kao nove jugoslavene jer ne će završiti ništa bolje nego prvi put. Zvizdiću izjave su ti ANTIDAYTONSKE
ma dzaba ti drzava tebi i takvim slicnim. dabogda sve vase bilo i umirali zajedno u svojoij sreci, a da vam svjet zabrani izlazak iz drzave.
Prevedeno, bosanci i hercegovci se treba pisati sa vellikim slovom. Hmm .. Dakle, ništa ono, ''važno je biti Bošnjak''. OK. Zvizdići su sarajevska porodica, stoga i odijum prema retrogradnim vjerskim ideologijama i veća naklonost prema gradjanskom koje se u tom staništu baštinilo. Za tako nešto je Denise potreban čarobni štapić kojim će se 90% stanovništva BiH teleportovati na Mars. Čak i tada uticaj politika koje iznova nastaju po Evropi bi ponovo sve to pokvario.
Naravno, i danas se u svojstvu imenice Bosanci i Hercegovci piš velikim slovom, ali je jasna poruka koja se šalje. Sve u svemu, nema tu Denise niti G od gradjadjana. Sve go razbojnik sklon korupciji i šovinizmu zarad vlastitog interesa
Zemlja BiH,drzavljanstvo bosanskohercegovacko,narodi Bosnjaci,Hrvati,Srbi,Albanci,Kurdi,Romi... Regionalna pripadnost bosanac ili hercegovac.Upornim tupljenjem da smo mi isti narod,negiranjem Hrvata nazivajucin ih kamenjarski Srbi ili Srba iz RS nazivajuci ih sumski Srbi,Bosnjaci samo pogorsavaju odnose.Ako mi vas priznajemo,koji ste nastali prije 25 godina,postujte i vi nas.
Pa budalo, morate progledati... narod odlazi... kakvu državu očekuješ za nekoliko godina... bez naroda... Već dolaze radnici iz Bangladeša i drugih zemalja... Hrvati, Srbi i Muslimani vam pobjegoše... eto vam država pa se koljite u njoj ko psi oko gole kosti.
Trebate ekonomiju jačati. Ode narod u Njemačku.
regija religija nacija podrucije te pojmove u bejha ne razumije niko.
Vrlo zanimljivo a gdje su Hercegovački Hrvati i Hercegovački Srbi, kako jedan ozbiljan političar može izjaviti neku ovakvu glupost jeli on političar ili malo djete, čuj Bosanski Hrvat ili Bosanski Srbin majko draga. Ako ih respoređuješ regionalno rasporedi ih i po Hercegovini nepismeni čovječe. Ne postoje Bosanski ovi i oni imaju Bosanci imaju Hercegovci po regiji a po naciji Hrvati Srbi i Bošnjaci, ne zatupljuj narod.
Usra ga ti arhitekta.Trebas reci onda bosansko hercegovacki bosnjaci muslimani,bosansko hercegovacki srbi pravoslavci i bosansko hercegovacki hrvati katolici........ ili bosnjaci pravoslavci,bosnjaci katolici,bosnjaci muslimani,bosnjaci ateisti itd itd ....Ova zemlja s nacinalizmom ce nestati.Ona je zemlja svih naroda u BIH
Koji nacionalni identitet? Onaj kada se izjasnim da sam "Bosanac i Hercegovac" pa me "metnu" među "ostali"?
Kad se jacao nacionalni identitet od 91-do danas imali smo ratove i agreeiju u BIH Treba jacati drzavnost i patriotizam sva tri naroda u BiH , trebamo malo vise biti Bosanci i Hercegovci .
Vi ćete napraviti državu bez naroda. Zbog prevelike pohlepe ne vidite da narod ode. Kome će te vladati kad ne bude naroda. Možda migrantima.
Ovaj u Minhenu jeo Milke i kupao se po bazenima dok se ovjde drzava branila i sad drzi govore...tobejarabi
Cim prode zahtijev za vizu. Bit ce minus jos 3 gradana.. pa vi se igrajte kraljevi sami sa sobom