Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek pregovara o razmjeni, mi njima mlade doktore, inženjere, građevinske radnike oni nama smidta
Berem će penzioneri svoje njemačke penzije trošiti kod nas.
Kako god, neuporedivo je aktivniji i prisutniji nego nas prosli clan Predsjedništva, necemo ga imenovati...
Hoće li i Bećir nabaciti jevrejsku kapicu kao i kolega Šoltz -reko američki babuka da još traje Hanuka.
Pitaj ga Denise,kad će prestat subverzivnu hinjsku germansku politiku koju već 36 godina u Bosni provode.
Olaf je dosta mladji od onog senilnog idiote u bjeloj kući, al iste simptome pokazuje.
Sta bi dragi Denise sa Bosanskim vozackim dozvolama,za koje ste obmanuli narod da su sve kategorije priznali Nijemci,samo djaba trosite budjetske pare na ta putovanja i narod lazete svojim izjavama,da bog da vam ta putovanja presjela!
de mi objasnite a s kim to treba da se sastaje? sa rusima, Putinom? puna podrska za vanjsku politiku koja se temelji na partnerstvu s saveznicima, drzavama koje ulazu u BiH..
De ne budali
Pregovaračke pozicije Putina su drastično skočile u zadnje vrijeme, rat u Ukrajini vec ga je sad napravio sinoninom slobodnog svijeta. Ko god od jene Truhli zapad od sebe na vrijeme, stavlja sebe u bolju poziciju. Naravno da predsjednistvo treba da komunicira i sa Rusijom
Gdje ti je Bakirov pa sada tvoj savjetnik u kabinetu predsjedništva.
jhaha... jel zapalio hanuku ko scholz i nabio kapicu. https://www.klix.ba/vijesti/svijet/scholz-zapalio-prvu-svijecu-za-hanuku-hamasov-teroristicki-napad-nas-je-sve-duboko-potresao/231207189
Meni je olajf seksi❤
Džaba krečiš kad ti je Amir Ahmić savjetnik!!!
Tebi je glavni izvor informisanja ščepin pobratim sa facetv 🤧
Savjet se može a ne mora prihvatiti. John Bolton je bio savjetnik što je zagovarao rat izmedju Amerike i Irana pa se njegov savjet nije prihvaćao.
Po ovim komentarima vidi se sva bijeda i zatucanost malih opozicionih zelenih! Veoma je bitno da smo prisutni u evropi! Ne kao ona 2 medjeda koji nisu isasli iz KS! Sebkin mali i Viski komso! Sramota ko nam je bio clan predsjedmistva. Bravo Denise!
To je isto kao da se sastao sa Sejom Brajlovićem... Olafa niko ne benda ni 5%
Da, al bošnjo malo kasni
hoće pomoće nam ko palestini :D
Hoće li i Bećir staviti kapicu
On je dio cionističke piramide očigledno