Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo da iskoristim i ovaj momenat...da SVIM strankama i njihovim uhljebima...pozelim kvalitet zivota kakav imaju posteni radnici i gradjani...
zaboravio sam spomenuti pored uhljeba i njihove ratne profitere...
Pridruzujem se zeljama!!!
hocel ko od politicara otici van SARAJEVA i vidjeti da Bosna umire !
Gusinjski stakor na aparatima...hercika ce ga strefit' od neizvjesnost
Ograniceni ne vide dalje od Sarajeva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma ovo je već gotova stvar. Komšić odavno igra kako SDA svira...
Već je odlučeno! Željko je odlučio! Ide se u koaliciju sa SDA! Dogovaraju samo ko će ugasiti svjetlo u prostorijama DF-a.
Valja Željko vratiti dugove. Nije la(h)ko treći mandat biti na 8.680 KM.
Sinoc je bio jedan velikosrpski miting. Gdje je se napadalo i vrijedjalo BiH kako se htjelo. Danas nema nikakve reakcije. Avdica ispituju u sudstvo prakticno po nalogu hrvatskih sluzbi. SDA i opozicija se valjaju u blatu. Fahro je prevario uz pomoc Covica drzavu za 11 miliona neplacenih poreza. Dok neprijatelji rasturaju uzduz i poprijeko. Mislim da smo gotovi!!
Demokratska fronta sutra odlučuje DA IDE u vlast sa SDA !!! Drugačija odluka bi bila VELIKO IZNENAĐENJE !!!
Ama hajde Željko već jednom i ispuni obećanje Bakiru da budeš i ti i tvoj DF njegov privjesak kojeg će na kraju baciti na tavan među staru iskorištenu robu, izuzev što ćeš ti i nekolicina uz tebe imati fine dobiti, a vrjeme će pokazati ko je bio čiji igrač. Još povedi i Lagumdžiju sa sobom u Baketov zagrljaj...
Pa nek udju kad ostali nece u vlast,neko ipak mora voditi drzavu. Drzava nike samo budzet Kantona Sarajevo.
Sejdo zasto ti u Sarajevu vijore turske zastave An jarane? Maca jezik popapala...
Qucke nikako da skontaju kome da daju pichke.
Jad i čemer od čovjeka!
Gusinjski stakor na aparatima...hercika ce ga strefit' od neizvjesnost
dajte im neku vlast vidite da gore ne može od ovoga biti pa nek i oni malo nas fakišu u glavu kad kuci ne fakisu nista
Ma ne interesuje me da li se slažeš sa SDA ili ne dobio si glasačko povjerenje i dužnost ti je da se boriš sa svim sredstvima koje su ti dostupne za svoje glasače i sve ostale pa makar se svaki dan za gušu fatali dužnost ti je da se izboriš a ne sad bi piškio a sad bi kakio.Nemoj više cirkus da praviš.
Ako udju u vlast sa nacionalistima to im je kraj definitivno.Ovo sto je glasalo za njih preci ce da glasa za nekog iz bh bloka i papa df.
Ono kao fol prvo kategorički neće, pa onda će kao malo razmislit (da ne bude baš ofirno), pa će sutra naravno prihvatit da jede iz Baketovi jasli, hajvanče malo bezobrazno promišljeno poltronsko.
|* AKO je Bakir is pijun JEKO onda Komic ^*