Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dogovorena svađa Dodika i Bakira kako bi nadrogirane nacionalizmom ovce drzali na okupu ! Sve unistili sve pokrali i onda im to jedino ostaje!
marš,stoko genocidna! ........... pametniji si kad šutiš!
sta je nacionalisti i lopovi . istina vas boli. dosta se sa ovakvim pricama plasili narod i vladali 23 godine. tj. krali i unistavali. mater vam SDA ovsku lopovsku sto se iza islama krijete dok kradete
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
oni koji poriču genocid,spremni su ga ponoviti!
slusaj mi Bosnjaci ako u svojim kucama nismo sposobni prenositi stradanja koja su nas u ratu snasla i poslije rata mi na obodima EU kao Bosnjaci nema sta da trazimo. Uzdali smo se u UN pa genocid tako i sad da se uzdamo u citanke nema od toga nista. pogotovo sto su danas ucitelji i nastavnici najgori kadar sa fakulteta da ne spominjem Travnik, Sokolac...nek oni prvo nauce pa onda da mogu prenosit znanje
@Tume đikane smrdljivi! ti nisi ono što nisi,ti nisi pokusturčeni bošnjo, ti si ono što jesi, ti si genocidni đikan!
Hahahahahahahaha genocid u Prijedoru i Višegradu i još presudeni hahahahahahahaha
Ponavljam ono sto sam rekao vise puta: tako biva kad fasizam bude nagradjen. Da je izrazio malo stida bilo bi bolje od njega i vise optimizma za sve.
Poserem se i popišam na stojanku majku knešpoljku i svu srpsku djecu koja su tu splačinu naučila................... SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima srpkinjama i prljavoj srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
No, unatoč protivljenjima, koncert je održan. Pitanje je ima li sad u Mostaru i, generalno, u Bosni i Hercegovini više fašizma nego što ga je bilo prije koncerta? Ne. On se samo pokazao u svojoj veličini na jednom mjestu, drugim danima postoji razasut u svakodnevicama ljudi. Drugo pitanje je da li bi ga bilo manje da koncert nije održan? Ne.
ja se nadam da nece biti ni vas ni njega pa se nece imati ni ko svadjati oko toga sta je istina preko nasih ledja
Dok stoje kuće Bošnjaka zna se čije je to ti je kao da žive u njoj ,doći će vrijeme kada će gladan stomak posrati nacionalizam i kada će se početi bacati zastave i parole izdržite još malo ,nije samo da Bošnjaci napuštaju domove u potrazi za boljim životom to svi rade i Srbi i Hrvati ,možda bi trebalo ostaviti da u Bosni žive samo političari pa na kraju neka biraju sami sebe i neka se između sebe pobiju
Prvo je*es skole i onako su to deponije stranackih kadrova koji su bili najgori studenti sa najmanjim prosjecima i oni prvo nek nauce gradivo pa da djeci mogu da predaju. Ako se u kuci i u porodici djete ne uci i odgaja mi Bosnjaci nemamo sta raditi na obodima EU!
Čudna je stvar ta I S T I N A , a još čudnije je koliko može bit bolna za idiote koji je ne spoznaju, ne shvataju, ne prihvataju i negiraju . . . ! ! ! Jednog dana rodit će se netko normalan, pametan i neopterećen pa će lijepo svu djecu podučavati povijesnim istinama ... ! ! !
Hahahahahahahaha Jarane ja godinama slušam priče muslimana kako MUP RS nije primio plate 😂😂😂😂 Smiješno do koje mjere vi sami sebi lažete
@SlamIsShit.... Na osnovu čega ti zaključi da sam ja musliman . . .???
Ovako se Mile i Bakir dogovore da vladaju https://pbs.twimg.com/media/ByFfiBcCQAEA7gu.jpg
Aleksandar se 1918' prvo trebao izmiriti sa Becom, pa kako oni kazu raditi na Balkanu. Ovako je slusao masone iz Londona i jedan tradicionalan narod odveo u propast. Niko ne voli tudjeg tutora. Tako da ovo moze biti nauk i bosnjacima.
Tako da samo jedna losa vlast moze cijele generacije da unisti. Danas vlada potpun olos, tako da ce biti pravo cudo ako i budemo kao narod postojali za pet decenija. Trosice se samo da ispravljaju greske onih koji sada vladaju.
Uznici vise nisu tema. SDOOO prelazi na nove kuknjave kojima ce podgrijavati ovce. A i taj autoput VC ce viditi koga ce on godinama opterecavati! Nece Bosnjake nikad vise! Dosta više autoputeva!
Ne samo Dodik vec bilo ko drugi.Dosta je bilo istresanja fasizma i poganluka od susjeda na ovu zemlju(postovanje malom procentu postenih i onima koji razmisljaju drugacije).
..a sta bi to hamza...da u rs dovede organizacije koje finansiraju terorizam i idil kao sto rade po federaciji...to nece moci.....islamski terorizam nece moci da se siri republikom srpskom....kada muslimani izvrse sledeci teroristicki napad u rs...a najavili su ga prekjuce hamza moze da se seli iz republike srpske....
Valjda postoji državni suda i europski sud. Ovo je prekardašilo sve granice. Oni još uvijek negiraju genocid,falsifikuju historiju,krše najosnovnija ljudska prava Bošnjaka oduzimajući im pravo na jezik,što je apsolutno neshvatljivo i neprihvatljivo!
Mislim da nam je to sad goruće pitanje.
sve dok se genocidna gamad bude branila lažima, mi ćemo je tući istinom!
jel to tako poturice mustafa? 😁