Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
⚜️
Srpski svet - otvoreni Balkan
Dodje li ista ovaj Crvorepu ili su samo prezimenjaci?
E jes nas Biden szigu...
I šta ćes sad? Pa nemeš napasti na srpski svet bez Hrvata, a SDA je upravo napala na Hrvate. A to znači da se odlučili za sprski svet. Nema se tu puno izbora.
Imamo mi 8 Dritana Abazavocia, medju kojima su dvojica najglasnija Konakovic i Forto, koji zele da nas uguraju u spski svet
Odakle ti je vođa došao i po čijem nalogu radi???
SPC je glavni ideolog zla ovdje uz aminovanje Rusije.
Jok BA mi smo SVI Bosnjacki pravoslaci -Bosnjacki katolici - Bosnjaki musliman -Bosnjacki rom -Bosnjacki jevrej .TA ce svet ////
Basanci pomozite u vracanju Kninske Krajine za uzvrat dobice te komad obale bez cuprije. Vidite sami sta vam zapad radi i da vas ne zeli. Uveli su vam Embargo u proslom ratu kako im mozete jos vjerovati. Podrizite Putina i Kadirova inace ce te nestati zapad jos nije odustao, sjetite se sta je Orban izjavio, to je njihov Mikrofon !
Hajde i vi ne kenjajte, vi ste taj tumor tu i ostavili, da kad vam je u interesu kritikujete.
Predati Balkan Japancima da naprave japanski svijet. Bar nećemo imati smeća po gradovima, ulicama, šumama Itd
Ništa što niste vi i vaše visočanstvo radili vjekovima.
Zapad radi sve da Rusija nadje jos vise pomagaca na Balkanu u stvaranju “srpskoga sveta“…mogu jos pomagaca nagraditi komadom obale bez cuprije.
Majkemi ovi srbi ko pekinezeri što si sve manji ti sve više laješ i glumiš da si ko rotvajler halo fukare ste i vi i mi. Kakav smrdkski svijet to bajkice neke
Ideologija Velike Srbije, sada se naziva Srpski svet.Od Garasanina,Vuka Karadjica,Moljevica do Cosica i Memoranduma 1 i 2,velikosrpska ideologija - svi srbi u jednoj drzavi,a svi nesrbi unisteni,djeluje danas punom snagom,vec stoljecima podrzavana od SPC i Rusije koja ima iste planove sa Ruskim svijetom.
@gooUser1668358503..ti se salis?Velikosrpska ideologija je zasnovana na otimanju tudjih teritorija i genocidu.Zadnji primjer je etnicki ocisceno pola BiH od Bosnjaka i Hrvata,protjerivanjem i ubijanjem.Velikosrbi sve to negiraju i grade imidz zrtve,a svi ostali su proglaseni neprijateljima.Laz i zlocini su osnova velikosrpstva.