Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osmorke, trojke, jedanestice... BIA ekipa
Radne grupe u odnosu 1:8 hahahaha
nesto mi nisu nasmijani
Skup se zove kod amidze Idriza, za šaku dolara...
Ko je nama na celu drzave,a i ko je bio to je Bogu plakat,dobro i za kifle imamo.
Covic uci fatihu a Becirovic je ne zna?!
Izdajice vidjecemo za 2 godine na izborima kako cete proc...prije svega Dino
Koji crni program sa g "legitimnim", kome bacate šuplju, za svaku odluku ćete morati trgovati a pošto ste skup potpuno različitih stranaka trgovina će biti teška.
SDA botovi, na pogresnoj adresi cmizdrite. HDZ je tu jer je nezaobilazan faktor, na veliku zalost, ali im je tu politicku moc i omogucila vasa SDA. Federacija za KCUS, dobar trejd jelde? Niko ne moze znati da li ce Osmorka biti bolja (ako ne bude i njih treba demokratskim putem sankcionisati) ali je cinjenica da nam promjene, makar u probosanskom politickom tijelu, trebaju.
Promjene trebaju, i treba kazniti svaku stranku za propuste ali sada je vrijeme za zbijanje redova kada čović radi na trećem entitetu a dodick na odvajanju rs-a. Da im hrvatski sabor bude primjer gdje su hrvatske stranke jedne drugima opozicija ali na višim nivoima su zajedno.
Haj izdajice šutite, mater vam hyebem. Bolje biti bot neko viriti Čoviću iz pakšua
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kaze forto Covic dobio prosvjetljenje, sad ce isto to rec i za dodika. Koji ste vi ljigavci, borite se protiv nacionalnih stranaka a trcite i za hdz-om i snsd. Samo vam smeta sda. E necete moc vjerujte. Semire bjezi od tih ljiga ako mislis dobro stranci
Upravo ti zadnji koje si pomenuo i jesu najveci neprijatelji ove zemlje.Eugen Savojski je manje stete nanio od Fadila.
Kako vrijeme odmiče sve više postaje ofirno da su trojkaši - HDZ trojanci.
NIP, SDP, NES i NS i sami znate da vam ide izborna djenaza sljedecom izbornom prilikom.
Sto se tice vas, vase politicko vrijeme je proslo. Da, SDA jesu korupcija, ali vi ste izdaja i korupcija.
He he he upravo se vidjelo prije manje od 2 mjeseca.
ovo nema veze sa normalnim narodom, namaje sve isto a tako ce i ostati, svi su neradnici kriminalci, kraj price, suti i trpi....
Nasto spade gradjanska opcija da moljaka UZP-ovca da ih primi u vlast.
Sda 30 godina s njima to onda nije izdaja?
Cuj programa, kao da ce raditi po tome ili ce ovi reci eto mi necemo sa vama jer nam se programi ne poklapaju. Vas interesuju samo fotelje, koliko ce ko dobiti i nista vise.