Suđenje za ubistvo D. Mrnjavca
0
Danas saslušanje vozača tramvaja
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRISUSTVOVAO SAM SUĐENJU I SUĐENJE JE ODGOĐENO ZA PETAK U 13 SATI. ZBOG ADMIRA LELOVICA JER NIJE MOGAO DA PRISUSTVUJE ZBOG LAFO BOLOFA OD OPERECIJE SLIJEPOG CRIJEVA. NAKON ZAVRŠETKA I DOK JE ADMIR LELOVIC IZLAZIO IZ SUDNICE JE NAMIGNUO PRISUTNIM LJUDMA U SUDNICI PO NAGOVOR NEGOVOG BRANITELJA (ADVOKATA). TUZILAC NEMA POJMA. DOK JE TRAJALO SUĐENJE KADA JE ADMIR LELOVIC IZJAVIO DA NE MOZE PRISUSTVOVATI SUĐENJU JE TEK TAKO ODOBRIO SKUPA SA SUDOM BEZ IKAKVE DOKTORSKIH DOKAZA DA MALI LELOCIC NEMOZE PRISUSTVOVATI SUĐENJU . SRAMOTA ZA CIJELU DRŽAVNU SLIŽBU I ZA SUD I TUŽILAŠTVO TUŽILAŠTVO I SUD NE RADE SVOJ POSAO KAKO BIH TREBALI IDIOTI DAJTE OTKAZE FUJJJJJJJ FALE VAM DOKTORSKI NALAZI I LI DOKAZI... FFFUUUJJJ
Denise pokoj ti dusi!! Samomi nije jasno kakve veze ima vjeroispovijest sa ovim slucajem!!??? Zar ste toliko otrovani svojim razmisljanjima???Pa nije Denisu pisalo na celu da je Katolik??Halos ta vam je??Pustite momka na miru!A njima ce drugi da sude!
Semiha Borovoc uskoro nekadasnja gradonacelnica sarajeva...imas sama djecu. sta da se ovo tvojim sutra desi ? Ili mozda nece jer su ispravne vjeroispovjesti ? Ili moza sto imaju dodatno osiguranje koje ih svaki dan dode po njih u skolu da nebi sami isli kuci i koje se naravno placa iz praznog gradskog budeta. Nek te bude sram i stid !
Ovu trojicu monstruma treba dozivotno zatvoriti i tjerati ih da rintaju najprljavije poslove i sve to snimati kamerom te pustati u udarnom terminu u vecernjim satima. Cisto kao primjer buducim ubicama. Al\' neee! To bi bilo ugrozavanje njihovih \"ljudskih\" prava....
Kaže narodna čuvaj dok se šta ne desi.Ovo sudjenje ne može vratitit ni Denisa ni majci sina.O svemu treba unaprijed razmišljati kasno je kad se šta dogodi,ali eto makar nešto neka se radi. Ali i dalje se nastavlja razbojništvo,jer ovaj slučaj nije poduka ni Sarajevu ni našoj državi.Teško onome i porodici koja ovako nešto stravično doživi. A Denisu neka je pokoj duši i ponovo njegovoj mami i porodici velika sučut.