Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA zeleni termiti unistavaju sve pred sobom.Sad je na red dosla i pitka voda,koju su zagadili fekalijama.Dragi gradjani BiH,zivite u zemlji koja ima puno pitke vode,ali sda biznismeni su smislili kako da vam prodaju flasiranu vodu.Glasajte za SDA i oni ce SIGURNO unistiti ovu drzavu i narod.
Tupane crveni, a da procitas tekst?
@Friendd..deponija Smiljevici,urbanisticke dozvole na Bjelasnici,Igmanu itd., Procitaj ti tekst termitu zeleni.Ko je gradio silne apartmane po Bjelasnici ne razmisljajuci o otpadnim vodama i kanalizaciji koji ce da ugroze pitku vodu za Sarajevo itd.,itd.,itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ministar prostornog uredjenja...Kantona Sarajevo, bi MORAO biti iz Sarajeva!
Kada uskoro nastane problem sa pitkom vodom, donedavne uvrde sa raznih strana "da je Sarajevo kasba", ce postati besmislene i prizivat ce se kao kompliment jer sve kasabe, po predanju, imaju pitku vodu. Filipovicu pohvala da ovo javno kaze, ali izgleda da su nam ugledni investori vec odredili sudbinu.
Sponzorirani clanak kojeg placaju gradjani.
sto se moglo izgradit izgradilo se gotovo je sad pricati o tome hifa kraj aerdoroma je kraj vasim pricama
Hajde ti normalnom čovjeku objasni kako ta Hifa pored aerodroma zagađuje, a aerodrom ne zagađuje i stotine zgrade 50 metara od te Hife? I ta Hifa još jedan teški populizam. naravno i za to su saglasnosti dali iz KS.
Ilijaško blebetalo. Frajer je primjer zašto se za SDP ne treba glasati, anireklama za SDP. Bukvalno bez dana radno iskustva i sa kupljenom diplomom iz Travnika bi sada glumio neko stručnjaka. Naravno platio članak, i iznosi desetine nebuloza i gluposti. Članak vjerovatno plaćane parama lobija sa Jahorine, tamo SDP-ovic grade.
Usput platio frajer članak. Bez dana iskustva postao ministar.
Jbt drzava u kojoj je ovaj sa travničkom diplomom stručnjak. Trenutno Vodovod gubi više od 2/3 vode od izvorišta do kupca. Pooulisto, dakle ima vode za još dva Sarajeva, ali treba je koristiti, a ne prosipati.
Kad ovako dodje i prica o prisustvu fekalija u vodi, ja bih ga ili natjerao da dokaze ili poslao u zatvor. Ako je tacno, dolazi, a ako ne ides brajo u tvorza zbog sijanja straha i panike. Sad ja trebam razmisljati sta mi dijete pije jer ovome treba 2-3 glasa extra.
Ako je tacno, dokazi*
Populizam i lazi.
Vidi papka iz Ilijasa
Neke stete koje je SDA napravila na infrastrukturi su nepopravljive, ne krivi Trojku jarane..
Nakon gostovanja Bećirevića na n1 razočarao me, i sada nema dvojbe da je Željko moj izbor.
normalanuser12,nisi u pravu vecina gradjana se bori sta ce jesti,nepada im napamet flasirana voda,moraju piti ovu s cesme kad bi pocrkali.
Žiku Mahira Devica LOL... Upro ko mahnit sa reklamom
Kapidzica ce te vi od blata pravit