Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeme leti, ljudi se dogovaraju,Bakir još nije došao iz Turske sa kojom BiH graniči
Dodik pencilin za 18,7%
Promatram ovo danima, mjesecima i ne mogu vjerovati kako i na koji nacin pojedini 'kreatori kaosa' iz nicega stvaraju problem par excellence zvani "Peljeski most" i tzv. razgranicenje na moru koji su, btw. vec a priori regulirani Medjunarodnim pravom, a RH je u potpunosti, pa i vise, zadovoljila sve (ne)razumne zahtjeve i kriterije. Komu to i s kakvim ciljem treba urusavanje odnosa s RH?! Fuj!
NEMA SE STA KOMENTIRATI! DODIK SAMO ZELI DA NANESE STETU BIH I DA KONTRIRA DRUGIM!
Nije zaboravni Mile vec je jednostavno, covjek je pragmtizmom prozet: Utvrdjeno je da je firma iz Laktasa aplicirala za neke radove na Peljeskom mostu i mislim da ne treba dalje od tog nista vise reci.
Tada se nisu guzili sa covicem i covicevcima
pa hajd.. jaja u ruke i na auta politicara.. sve redom..
Tada hrvati nisu jeli govana. Cim zabijes noz u ledja Bosnjaku odma ce te ceto zavoljeti. Ali haj nastavite ovako pa da vidimo dokle ce - hrvata skoro da ih vise nema u BH
Ovo samo na klixu vijest. Političar promijenio mišljenje za 12 godina. Pa neki su se kunili u SFRJ, pa nakon par godina je pregaziše.
Hrvati i njihovi turisti bi morali plaćati vinjetu Bosni za prelazak preko pelješkog mosta.
Naravno da se protivio jer nas Hrvatska ima sad 100% u šaci. Na njih nemožeš više izvršiti politički niti ekonomski pritisak. Ali Most na Bosanska Gradiška je važniji za BiH ekonomiju, nego Neum. Ionako su Hrvati tamo
Veliki uspjeh Hrvatske vojske iz devedesetih nastavlja i Hrvatska diplomacija...uspjeli su pridobiti Srbina iz BiH da radi u interesu Hrvatske
ZA HRVOJA KAKO TI NIJE ŽAO HRVATA POGINULIH 1995 GODINE U ZAGREBU NAKON GRANATIRANJA MARTIĆEVIH A ŠTO JE LIČNO PODRŽAO DODIK.FUJ KAKAV SI TI ČOVJEK.
ZA KARIBI ZABORAVLJENO JE DODIK PODRŽAO 1995 GODINE GRANATIRANJE ZAGREBA O ČEMU POSTOJE DOKAZI,A OVO SA MOSTOM U NEUMU IMA INTERES NJEGOV KUM SLOBODAN STANKOVIĆ INTEGRAL INŽINJERING INAČE BI BILO DRUKČIJE.
Srbi i Hrvati rade na pomirenju,dok ovi treći mastaju samo o ratu
ZA TZV DRŽAVLJANINA RS LIČNA KARTA JE DOKAZ O DRŽAVLJANSTVU BIH,NA OSNOVU NJE GLASAŠ NA IZBORIMA ZA ORGANE VLASTI U BIH.BRČKO DISTRIKT NIJE VLASNISTVO ENTITEA ON IMA SVOJ USTAV.PRIMJER KAD JE DODIK HTIO ZA TZV DAN RS GLASTI U DISTRIKTU NIJE MOGAO.TO JE SAMO SPIN ZA OVE U ENTITETU RS DA JE NESTO TAMO U BRČKOM NJIHOVO.
i mi smo tri godine prije raspada bili za jugoslaviju ... zeko reko
Dodik je veci Hrvat od onih pokatolicenih srba sa kamenjara. Dodik bar ima hrvatske krvi, a ovi kamenjarci cisti srbi. Sa Hrvatima osim vjere, nemaju nista zajednicko.