Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jestel' i vi odustali od čitanja?
koja gomila gluposti...samo nato ima na balkanu i po celom svetu baze i oruzje a uprpali se od rusa
ja svratio samo da pregledam uvažene komentare cijenjenih mozgova
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Američki tigar od papira još jednom je pao na Balkanu pretjeranim petljanjem u unutrašnje stvari ex YU državica, računajući da su sloveni ribice koje će zaboraviti "Jugoslovensko proljeće" kada je američka demokracija razvalila SFRJ i dovela do krvavih ratova na Balkanu. Onda su došli kao nekakvi pomiritelji samo da bi rusima bili protuteg.Sada se kao čude što Rusi i Turci imaju veći uticaj na Balkanu od njih i što svaku inicijativu nazivaju ruskom olujom.
Američka paranoja i strah od Rusije i Turske, koje vladaju Balkanom najbolje prikazuje utvrda u sred Sarajeva koja se zove Američka ambasada. Amerikanci u BiH nemaju prirodne saveznike, jer Srbi se priklanjaju Rusima, a Bošnjaci Turskoj. Hrvate i onako niko ni zašta ne pita, ma koliko oni kenjali da su prozapadno orjentirani. Što dobiju od Hrvatske dobili su, a Amerika se može dodvoravati muslimanskom svijetu radi nafte i opet ih ni tu niko ne voli.
Vidi se po top komentarima da bošnjo sam sebi neće da prizna da rusi rade protiv bošnja...i da žele veliku Srbiju..nakon ruskog pomaganja Miloševiću.. orden časti dali generalu Mladiću..uložili veto na genocid u Srebrenici i opet pokvareni bošnjo zaslijepljen mržnjom prema zapadu podržava ruse..bolest je to
I ne čudi me što su srbi takvi padaju na rusku propagandu..svi balkanci su..pa to su i bošnje samo u ovom slučaju ne mogu podržavati teorije zavjere protiv sebe..a u svim drugim lažima u svijetu podržavaju ruse
smori me text .... svi znamo sta planira rusija, kakvi su planovi Sanu i Vucicevog rezima, pa na zalost moju i HR i hdz... i trabanata te politike u BIH ... patriotske snage u BIH ne smiju dozvoliti jak utjecaj k secesionizam, h.samouprave i sl. i moraju se protiv toga boriti... meni nije jasno da boanjaci zele indijanca sebi za poglavicu, i govori sosonskim jezikom, ili neku budalu iz dr.plemena... isto se odnosi na druge koji biraju budale da ih vode u ratove
ebali vam Rusi majku nisu nas oni trovali radioaktivnim bombama od Jadrana do Srbije.....nikad vise raka i leukemije.
Nisu ti Srbi bacali bombe u Jadran, nego NATO....realno.
“One day the great European War will come out of some damned foolish thing in the Balkans (1888).” ― Otto von Bismarck
Ja mislio neko nevrijeme
O ćemu vi ba? Kakva crna Rusija?
Ako je ovo najcitaniji Portal pa yebote , kakvi su onda oni drugi ??
Ruska oluja može da nastane samo ako NATO i EU ostanu i dalje neodlučni sa Bosnom i oko Bosne! Nisu kadri presjeći čvor kao 95 i 99!
Ne zna se sta je gore, ovaj tekst ili komentari na njega. Komentari su bas onakvi kakve ONI ocekuju od mase. Sukobi izmedju USA i Rusije je samo magla za narodne mase, ONI rade zajedno i zajedno hoce rat, ali ne zato sto se mrze, vec zato sto treba biti rata i stvarati NSP. Najvjerovatnije ce opet poceti od nas (jer teren povovaljan) i doci ce do konflikta izmedju Rusa i Nato-a, ali sve pod maskom mrznje a ispod sve zajednicki rade " za nase bolje sutra"!
Dok su Trump i Putin na vlasti...NWO je na aparatima ;) p.s. Think bigger...NWO ce u sljedecih 20-30g pokusat uvjeriti ovcice da postoji ugroza planete Zemlje od vanjskog neprijatelja(asteroidi,vanzemaljci)...znam da zvuci smijesno ali samo gledajte :)
NATO je na Balkanu pokrio Hrvatsku, Albaniju, Crnu Goru, Kosovo, Makedonija je u hodniku i sumnajm da su Rusi ozbiljno zainteresovani za ostrvo koje je ostalo. Mogu Rusi stvarati nestabilnost, ali su izgubili Balkan. To potvrđuju i NATO vježbe na Manjači.
Braća Grim bi se postidjela zbog ove inspirativnosti i dovitljivosti. Horda od čak 20 crnogoraca je započela oluju, strašni Rusi napadaju sa svih strana.
klasicna zapadna medijska hajka...Njima je sve dozvoljeno a Rusija sta god da uradi to je napad na demokratiju. Ako Rusija kupi neki fabriku, komentar je Rusija se vraca na Balkan, a zapad pokupovao sve zivo po balkanu pa de valjda plase konkurencije. sve njihove optuzbe su verbalne, bez dokaza, a rijeci koje bodu oci su "moguce, vrlo vjerovatno, trebalo bi, reklo bi se". rekao bih da je zapad prije svega strah od Rusije
Zaboravio ti Krim.... al nikom nije maslo za ramazana....
Vlasi su najsmjesniji,ljube ruse a nikad ni jedan za Rusiju da migrira ,al zato pun ih Bec