Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato sto je zasticen ocito. Rjesenje za pritvor bilo u 4 sata, oni otisli po njega navecer u pola 10, imao vremena i na Bookingu potraziti sebi apartman.
Al cuj ne zna se gdje je hahahahahaha.. zna se, zna see.. cuj ne zna, price za malu djecu
Tadicka ga stiti to je svima jasno
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ko ga je pustio da pobjegne treba da služi kaznu umjesto njega
tadićko đes bona
Zato da pokaze je li kriv ili nije . Ako nije kriv , nece ni pobjeci - dokazace da nije kriv . Posto zna koliko je sati , otici ce u srbiju i natovariti im jos malo tereta na glavu .
Gledaju li ovi iz sudske policije filmove? Stave se lisice i vodi se u pritvor! Ne pusti se zločinac da ide kuci!
I on ce smrad jednoga dana biti eroj srpski i u nekoj rupi ce crknuti nadam se Samo moram reci ovo kakvi su kreteni u sudstvu za ginisa ne samo ovaj slucaj vec i hiljade drugih Presjednisto treba da sjedne i dok dode nema a moze sa dva glas i nek priznaju Kosovo Gore od ove situacije nije moguce
ovoaj zlocincu samo metak moze da sudi,sve jednog po jednog suditi genocidnu okot,
Daje Boze da je pobjego, jedan Vlah manje
Hajde , Milojko, reci da nije bio genocid u Srebrenici i zbriši u Srbiju. Da se riješimo budale. Hajde reci.
Za Nasera ste imsli priliku i u Hagu i na sudu BiH da iznesete dokaze, kada ste već tako sigurni ! Zašto niste !? Jer nemate dokaze ! Sudenje se svelo na ubistvo 3 civila i svjedokom koji je slušao ubistvo sakriven na tavanu i učinilo mu se da je čuo Nasera !!?? Pa gdje su vam ti silni dokazi, kako tvrdite da je zločinac !? Ja ne znam nisam hodso sa njim, ne mogu tvrditi da je nevin, ali vi ste imali priliku iznijeti svoje dokaze ! još jedna od milion vaših laži !
ja sam mislio da ga je juce voz u Blazuju udario..
Lezace on u prdekani a i ti ces!
Covjek optuzen za genocid heeej, i oni ga puste napolje...Ja penisa i drzave katastrofa, za sta ljudi pogidose...Jadno da jadnije ne moze biti
Ovo je odlično! Naročito uz vijest da je raspisana međunarodna potjernica za optuženikom za genocid u Srebrenici. Sad će opet svjetske medije da obiđe vijest o genocidu koji su počinile srbijanske vlasti potpomognute pobunjenim bosanskim Srbima. Žlocinac se nalazi u bijegu, počinio je genocid , možda ga Srbija skriva...bitno je da se ne zaboravi šta se desilo a njega uhvatili-ne uhvatili, svejedno. Bijegom je dokazao da zna da je kriv i da je kukavica sem kad mu žrtve nisu svezane.
Svi svjetski mediji ce pisati o njemu, bas je on bitna karina 😂
Nisi pažljivo čitao...ili "ne smes" da razmišljaš :) Nebita je priča o njemu već o onome što je uradio...o tome će se pričati tamo gdje treba. Iskreno, odlično bi da se sad sakrije u Srbiju.
Gordana Tadić je zlo ove države.
Kako je divna ta Zemlja Srbija, siroka je i prostrana za sve zlocince, te sirine nigdje nema. Zato i Dodik svako malo trci tamo, polahko se adaptira na novu sredinu....
Iskreno meni zao vas muslimana, ima poneki i dobar i posten al brate previse je bagre i kvazinacionalista ispred vas. Ne kazem ja da smo mi Srbi ili Hrvati cvijece ali sto vas vasi ponizavaju to rijetko gdje ima. Da je osudjen za kradju zvaka ako si mu odredio pritvor onda nema vise izlaska iz ustanove. Ovi mu dali sest sati hahahahah
Zašto upitnik na kraju naslova, nema tu šta da se "pita" kada je sve jasno kao dan!