Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glasaci od snsd-a su isti ko i glasaci od sda. mogu ih hebavat do mile volje a oni ce opet glasat za njih.
Fino sto mislis da su ostali glasaci imuni na to. Nemoj zaboraviti da su ostale stranke isprdci glavne tri. Tu su damo da vrte u krug gluposti samo da ne bi nasli soluciju za prave probleme
Jedna te ista prica za lakovjerne, traje evo vec 3 desetljeca, a nista se ne mijenja
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
U kojem vi svemiru zivite, koliko pita ste najavili dodikov kraj a evo 2021 je na izmaku. Bezveze se palite.
Kao što ni malina neće spriječiti SDA da opet pobijedi, neće ni kiseonik spriječiti SNSD.
Ee kad prije ukloniše tekst o djetetu koje nije primljeno na pedijatriju
Gledacete vi njega jos 10god nemojte se radovat dzabe,afera kiseonik je samo je samo manipulacija za ove da probaju uzet izbore,kakav vam je kiseonik u federaciji,jad ste vi teski ko i ova opozicija ovamo i stanivukovic.
Samo neka padaju, redom, kriminalci svi 3 jahača apokalipse
A kakav kiseonik "dihaju" u fbih??? Pitam za druga
Zaboraviće glasači sve
Kakav poraz… na Balkanu moraš godinama ubijati nevine civile da bi ti došli u kraj. Sve ostalo nije tako strašno za bezumni sklop balkanoida.
Mi Srbi smo se vremenom naučili da treba raditi sve suprotno od onoga što spinuju antisrpski portali poput Indexa. Siguran način da se ne pogriješi. Kad bi Index počeo hvaliti Dodika, onda bi bilo sumnjivo da li Dodik radi u interesu Srpske.
Srbujte Srbi glasajte za dodu jeb. Vam on ma... A i vi begovi glasajte za baleta i saviju jeb. Vam oni ma...
Isto kao sto ce Bosnjaci zaboraviti sve afere Sda tako ce i Srbi zaboraviti sve afere SNSD I Hrvati HDZ. Dok se ne rijesi nac pitanje nema nam napretka, problem je sto ovi ne zele rijesiti a lijeve stranke kao da su s marsa pale lupaju o gradjanskoj drzavi u zemlji totalnog nepovjerenja jednih prema drugima.
Glasači snsd-a su svi nepismeni, nemaju internet, gledaju samo rtrs i čekaju kaće im mile dovuć u selo obećani praseći fond, ha ha
Kada će......je pismeno
Dovedite vi prvo kantone u normalno stanje,pa federaciju pa tek onda nam punite mozak sa Dodom, medom iz RS-a
a da li ce sebija ili ko vec iz opste bolnice odgovoriti zasto fbih ima 4%
Ako je vjerovati iskustvu nakrast ce se on glasova
Narod ce da glasa za Dodika po svaku cijenu, jer nema tu zdrave logike.