Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za pocetak jesi poljubila zastavu,zuto plavu,jednu i jedinu.
Kako god, ovaj govor relaksira normalnu osobu.
top je macka ova Cvijka, nadam se da ce malo i izlaziti po metropoli.Poklonio bih joj buket i izveo na veceru uz muziku lagano
Kada bi stvarno mislili ono sto izgovore nasi politicari, bili bi bolji od Svicarske.
A vi druge trebate li poštovati za početak
Zeljka Cvijanovic, zvana Tajna....
Onaj dan kad bi se mi i Srbi i Hrvati složili kako urediti ovu državu, sutra u podne bi počeo rat. Razlog je vrlo jednostavan, srce balkana njima paše ovako kako i jeste, zato i jesu razyebali Jugoslaviju, mislim na Titovu Jugu. Poslije njega i jesu došli oni koje su zapad i Rusija postavili. Evropa je tada uništena a ne sad. Malkice mućnite glavom i skontat ćete sve!
Proljepšala se kako je ušla u predsjedništvo
Na poso!! Dosta je floskula!! Na poso!! Prestanite srati!!
Svako ko sebe postuje ne moze postovat tebe Cvijanovicko.
Je li izula opanke ispred Sarajeva?
vamos a la playa.... hapiš je za jaja
Pa dobro, puno pitomije nego Baja
moras postovat druge da bi bio postovan
Ovo je klonirani Dodik i nista vise.
Tako je gospodine
Samo bez harmonike molim!!!
Poštuj zakletvu za početak.
Reko tvoj jaran Zeljko da se necemo zamarati sa EU.Nego ce s tobom u otvoreni Balkan.A tko ce ga znati mozda obadvoje zavrsite u Neumu na moru.