Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesvrstani na strani rusije, tragikomedija
@potocnj ne znam za te nabrojane ali znam gdje ti se stara naginje i saginje
@tersdan2 Vidi se da poznajes istoriju.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
sta to pise zeljko ispred tebe ? ala si grdna dzaba ti sve pare
@gooUser1677754142 ne brini zna se ko sta priznaje i ne priznaje
To je pitanje drzave a ne entiteta, entitet ne moze da donosi takve zakone nije iznad drzave. Lupetas dzabe.
vidi titinice
Nesvrstani ali u NATO...
bit će onako kako mi kažemo
Željko pametniji si kad šutiš, svaka neizgovorena je zlatna.
ona je sve drugo samo nesvrstana nije... jao Željka sto ti lijepo stoji zastavica BiH ispred tebe... bas me zanima jeli onu kobilastu glavu zabacivala kao što zna da radi...
To je nova Indira Gandi.
Kakvi vi i nesvrstani, ne zna 90% planete odakle ste. Ali je vidjelo snimak iz ruske dume gdje vam aplaudiraju zločinci a vi dižete tri prsta. Nije vam ovo 90. godina da ljude možete veslat lažima. Kakvi vi nesvrstani, parodija od ljudi i dobro je što se tako ponašate, top. Sami sebe ćete sj3bat kad tad.
Kako ono Cove i Dodo kazu: Je li to prica u ime predsjednistva ili u licno ime?? Da vidimo kako ce sef diplomatije DIFovac reagovati?
Nesvrstani koji podrzavaju Rusiju iz RS-a, smijesno
Za Bosnu i Hercegovinu najpametnija stvar je da budemo nesvrstani i neutralni. Nije Tito bio glup pa opstao tolike godine i sačuvao mir i Jugoslaviju. Sad smo svi banana države i nebitni mali narodi.
U Nesvrstanima je bila multietnička Jugoslavija sa kojom ti kao predstavnik genocidne tvorevine nemaš ništa zajedničko
Kako te ovi u Bakku oslovljavaju sa gospođo ili gospodine?
Kozo nesvrstani ne postoje, i oni nisu podržavali četnike ko ti
Svi oni vole ovu Bosnu al oni zbog ovaca iz RS-a moraju ovakvu nacionalnu politiku vodit jee izgibice pozicije to je dodik vidio i gura