Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Psovanje genocida je bila crvena linija. Presli ste je. Sad ces vidjeti kako ce vam lijepo biti.
Izjava u rangu Mile kad prekine novinara i onda novinaru za 10 sekundi govori nemoj me prekidati nisam ni ja tebe prekidao. Znači ovi lažu čim ustanu, zaaaseru sve crtaju karte prijete ratom, pozivaju Srbiju u sukob zajedno i onda izađu i kažu eto mi smo bili fini ali ovi drugi neće da se dogovore, tačno za dobrih tableta su i jagomira
Strane sudije treba da odu, ali ne sada! Sve dok postoje reprezenti politike Miloševića i Tuđmana u BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Gospodine Cvijanovic, mani se suplje price. Sta je sa ostalih 13 prioriteta, rijesite ostale stvari. Osim toga, predsjednik ti je presao crvenu liniju, sada ce sve ici drugacije, dosta ga je vise.
Da ima politicke pameti ne bi 4adili protiv drzave u kojoj zivite.Rezultat je da tvoj narod najvise trpi.
RS ide u bankrot, presli su se ovaj put.
Tuka obicna tj TUKAC OBICNI
Pa da nisi pokrala pare, ne bi bila ni ofarbana u plavo, nego bi cuvala stoku sva rascerupana, ovako ispade ti "gospodja"....
Kakva ti i demokratija ...vi hocete bezvlasce. Neka OHr makar ne usli u Eu jos sa vama takvima
Pričaš o “političkoj pameti” koja bi samo vama odgovarala. Uvijek se predstavljate kao žrtvama a zapravo sve što radite je blokiranje napretka BiH, svi su drugi krivi osim vas. Nikad se nećete promijeniti.
a jeli? da je federacija odobrila kredit kod mmf-a da bi se moglo jos srbovati u GTrs? da je bio sda sigurno bi ga dobili. mozete nam lizati pakas, ta jadna FBiH je SAD za GTrs
Pa da nema stranih sudija i stranaca rovovi bi se odavno kopali…i ne znam ko bi donosio zakone i sve upravljao da nije stranaca kad vi isti iz RS-a ne priznate drzavu…katastrofa je to Cvijanovicko-ne mogu te nazvati predajednicim kada nisi i nikada to za mene nexes biti!!!
Da ima oameti davno biste vi bili preko granice. Akcija Oluja 2023.
Oduvam ti mrtvu mamu
Kučka
kosovo sandzak i bosna jedna je raja to i sve sto vidis majko to je muslimansko, samo udruzeno protiv neprijatelja
Nema s vama više dogovora,.Gospodo rukave zasučite i vratite Ustav RBIH⚜⚜
Mogla si nam ti jedino popusiti
Para nema, samo nastavite srbovati uvijek se mogu jesti sisiarike i piti kisnica.
Razočarani smo i mi kad vidimo s kim imamo posla 30 godina, sad ćete elegantno dobit sankcije što ćemo svi osjetit a rs je već bankrotirao samo niste narodu rekli. Rusija je prije agresije odvojila milijarde u rezerve i opet nmgu ništa a vi bi nešto bez prebijene pare. Pokrijte se ušima, lezi brundo.