Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod nema hljeba jesti, a Vi gospođo pričate o neprimjerenom skandiranju
sloboda govora je ustavom zagarantovana. mene ne treba zakon štititi kad pričam o poljskom cvijeću ili uzgoju tulipana nego kad kažem nešto neugodno sa onog ko sluša. njen ukus je ništa u odnosu na moje pravo.
Zeljka kada pita svoju mater: Volis li me? Ona joj kaze da je komplikovano
Duvaj ga, Željko*
Grdna nebi joj dao ma mi ga duva
Ne postoji na svijetu vece mazge od ugostitelja. Svi vozaju auta od 100 hilj a radnik radi za malu platu 12 h dnevno bez odmora, bez regresa, bez godisnjeg, bez praznika i onda se nadju ovakvi da nesta protestuju. Kupis sok za pola KM a prodas za 3 4 KM kupis kilu kafe za 15 KM a prodas za 120 KM, kupis za 2 km caj a prodas za 50 KM i takvi se nasli bunit. To treba slat inspekciju svaki dan. Ogledajte se na Seju Brajlovica
GUŠI,ha ha ha haaa! GUŠI,ha ha ha haaa! GUŠI,ha ha ha haaa!
Pokvari mi dan kad viđo sliku
Ja OVO nebih mogao hebat ni da mi plate.
Pa recimo ako ti neko opsuje mater, smatra da je tvoja mater kriva pa te odgojila bakaradnu... Lopovku i prevaranticu
Nisam mogao dalje od pola da pročitam ali je poenta crknite jer Mile želi kopirati Srbiju a dotične gospoje se ne pita ništa....
Ma ljepoto, vidi je kao rana visibaba kojoj se obradujemo u proljece.
Vidi ove rugobe, pravo olicenje i slikom i likom genocidnog cetniteta
Klasicno skretanje .. cudo nije rekla da je ovo planirano u Sarajevu
Može li ikako članak bez njene fotografije...
Moze li iko da objasni zbog čega su ti medicinari pri kraju snaga,kalo to o i liječe oboljele od corone ,skoro pomislim da betoniraju neke objekte po 12 sati bez hrane,vode i odmora
Vlasnici kafana su poseban šljam nema gore osobe od vlasnika kafane.Morala nemaju nikako ,obraza jos manje na 73 mrtvih u BiH oni protestuju.To treba ubit specijalna policija i u Sarajevu i u Mostaru i u Banja Luci.I to ne malo ih napendrecit vec ih povaliti na zemlju i nogama uglavu ih udarati bar 2 sata.
uzmi terapiju pustila te prošla
Ja vas molim kad je clanak o njoj, da stavite neku ilustraciju, ko ono kad udes bude, pa vi stavite neku nevezanu sliku! Hvala!
Forto napravio si da Sarajevo izgleda isto kao Berlin nakon bombardovanja '45. Ništa ne radi. Prosijaci na svakom koraku. Lihvari (kladionice) rade. Katastrofa epskih razmjera.
Ja ni dan danas nisam načisto je li ovo muško ili žensko!
TS eto šta je