Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu li ucenici uciti bosanski jezik u RS-u? Jesu li to nedopustive stvari?
kad učenici u federaciji budi učili srpski i hrvatski u svim školama onda će se i u rs učiti bosanski. ali država nam se zove Bosna i Hercegovina. kako to da je jezik samo bosanski. nije to u redu.
@pa nije uredu jer je upravo drzava BiH a ne Srbija ili Hrvatska. Ne znam jesi li ucio ali nisi ti nikakav Srbin ni Hrvat nego Bosnjak samo ti je vjera pravoslavna, muslimanska ili katolicka. Ili si ipak ucio da su svi pravoslavaci Srbi ili da su svi katolici Hrvati? Gdje ja zivim jbte osnovne pojmove ne znate 😂🤦🏻‍♂️
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pokvaren vam plan. Pod hipoteku ste dali bosanske šume da dobijete kredit sa londonske berze i zašto su te garancije u Beogradu? Zna se da kredit ne možete vratiti i Srbija je planirala anektirati taj dio Bosne kao garant isplaćivanja u nemogućnosti entiteta. Pročitani ste u pravi momenat.
Niko vas ne shvata ozbiljno, akrepi sami sebe lazu.
Ne mogu biti RŠ jer śuma nemaju, tuga
Hej masala ,kad vidim ovu ljpoticu mrak mi padne na oci.Nesto grde i poganije bog da da
Ova ne zna jel pošla il došla
BiH je experiment a postoji 1100 godina. Koja neznalica
Samo im zavrnuti novac pa ces vidjeti kako slusaju...
Spodobo ruzna
Zasto u Bosni nema vekovnih ognjišta, manastira i crkava starijih od 100 godina, Obilica, Kraljevica !? Jer se Srbima nisu izjasnjavali do kraja I svjetskog rata i kralja Aleksandra. do tada su bili vlasi, bosanci grcko- pravoslavne vjere, a Aleksandar je poceo posrbljsvanje bosanskog naroda, djeleci zemlju koju je oduzeo od Bosnjaka , svima koji bi se izjasnili kao Srbi i naseljavajuci solunce na teritoriji Bosne.
Nemoj im ti dopustiti, učini nešto, gospodine.
Iz dana u dan omladina bjezi iz drzave ovo je katastrofa.
ArtiljerijaBosanska@ Novi mail 👉 [email protected]. Javi mi se sad, ja sam tvoj mail zaboravio. 💙
Inače, Borgia je ime španjolske i italijanske plemićke porodice. :)
Nosonja
Fali drveta za pelet a neko odozgo ima firme....i tako dalje i tako dalje. Ne palite se narode
Meni je zgodna Zeljka. Odoh sad da pišam
Nedopustivo je da se komentarišu odluke bilo kakvog Suda, a posebno Ustavnog.