Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbije ponestaje prostora. ima saradnju samo sa Mađarskom. Ostale zemlje u okruženju je ne "šljive" ni 2 % a evropska unija pogotovo. Tako da im treba otvoreni Balkan i pristup tržištima. E pa eno vam Rusko tržište pa njima prodajite svoje porizvode.
Nece vam proci. Hocete Vucicu da otvorite novo trziste dok vi u BiH sve blokirate i odbijate investitore, da sleperi prelaze bez kontrola, da nema granica(jedino ako ti i dodik popijete Drinu). Samo dizati kineski zid na Drini prema mordoru.
Kobilja gloava
Ova ne zna ni kuda je pošla ni kada je došla 😂😂😂.
To je ona dogovorila sa escobarom u americi. To je tako.
Kakav ba otvoreni balkan...nema veceg promasaja
Sta brises misljenje dze problem ?diskriminacija
nema ništa od toga
Otvoreni Balkan, ne dolazi u obzir. Berlinski proces, ne dolazi u obzir. Uzmite pa se grebite Srbi i Albanci, na prostoru Albanice, Kosova i pasaluka, Sandzak excluding, Bosnjani ne zele nikakve" integracije sa jugoistokom.
Sem što sluđena mladež iz entiteta RS u kolonama ide u Srbiju da studira i tamo ostaje zauvjek jer im je rečeno da je to njihova država a ne BiH ja ne vidim drugi problem.Od tkz."Otvorenog Balkana" imaju koristi samo srbijanski proizođaći jeftine robe i njihovi preprodavači u BiH, dakle brza zarada likova iz sjene na račun slabljena države.Ukinite entitete pa možemo pričati i o ovome...
RS u ekon. blatu da, ali BiH ne.
Kanton Sarajevo dobio novu Skupštinu: I Sebija Izetbegović preuzela mandat
Budimo realni, otvoreni balkan samo ide u korist srbima sa jer bosnjaci minimalno prelaze granice u srbiju kosovo albaniju makedoniju. Ko od bosnjaka ili hrvata sa visokim diplomama ide u jednu od nabrojane drzave? Sto ce tice ekonomije opet samo RS i Srbija imaju koristi jer inako srpski proizvodi ce preplavit federaciju a nase nece mlci konkurisati tamo.
oni samo o nekakvoj ekonomiji da okrenu pare sebi.šta će dodik.on je za RS a ne za federaciju.
U ekonomsko blato taj dio BiH ste doveli ti i tvoj sef,sad se vadite kako znate!!