Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste je i tvoj šef napravili kolonijom.
Engleska zagovara ukidanje GTRs svaka čast englezima i normalno je da ne postoje tvorevine nastala na progonu i genocidu a posle toga nagrađena na imovini Bošnjaka i Hrvata da nosi naziv jednonacionalne tvorevine tzv rs
Zločini u Kotor-Varoši: Svjedok se prisjetio traktora s oko 50 mrtvih civila, spominjao i Nenada Stevandića. Tužilaštvo poziva sve svjedoke da pomognu u podizanju optužnice protiv Stevandića crvenog kombija.
Oči joj se sjaje probala je nekog garonju garant
A ko je zaslužan za to? Tzv servi. Uništili, pobili, protjerali. Nanijeli ogromnu štetu imidžu Bosne, tako da sada Bosna asocira na rat, genocid, etničko čišćenje, itd.
Da, BiH nosi epitet jedine kolonije, ali i jedine evropske države koju su njeni istočni komšija i zapadni susjed pokušali raščerečiti i na njenom tlu stvoriti davno propale fašističke države Pavelića i Draže Mihajlovića. Pri tome su nad Bošnjacima počinili teške ratne zločine a sve je kulminiralo genocidom u Srebrenici. E zbog toga je od međunarodne zajednice uspostavljen ovaj Visoki predstavnik.
Koliko vam je SNSD platio za ovu reklamu?
Kako si mogla putovat sa diplomatakim pasosem kolinizirane drzave ?!
to samo vi govorite to i niko drugi vise
Jes lijepo vidjetu nasu zastavu, ne moze se od tog pobjec u svijetu gdje god da odu, pa ni kod Putka
Engleska zagovara ukidanje GTRs svaka čast englezima i normalno je da ne postoje tvorevine nastala na progonu i genocidu a posle toga nagrađena na imovini Bošnjaka i Hrvata da nosi naziv jednonacionalne tvorevine tzv rs.
Republika Srpska je dio srpskog sveta, Federacija BiH je dio hrvatskog svijeta. I svi mirni i zadovoljni!
Bosna i Hercegovina nosi neslavni epitet jedine zemlje u Evropi u kojoj je poslije drugog svjetskog rata pocinjen genocid.
Taj isti jezik sile i oružja koristila je JNA prema svima koji nisu Srbi
Treba li si i vulicku da povedes posto su domaći ljudi slatkohrani da je restartuju
BiH je kolonija još od 1463 god. Valjda je to njena sudbina, da bude kolonija, nikad nezavisna država.
Bolje i kolonija nego srpski svet....
Prvi put se slazem sa Cvijanovicem 😂
Zar ti nisi rs lijepa zastava hahaha