Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radikalne ideologije u Fed ? Nisu pocinile "GENOCID,“ nisu pobili na HILJADE civila,porusili na stotine Dzamija i katolickih crkvi,silovali na hiljade Bosnjakinja , drzali Konc logore ,nije im se sudilo u Hagu za terorisanje civila...!!!!
Ja sam cuo da je konj od Zukica izvrsio samoubistvo jer mu se gore navedena nije uzvratila ljubav
"Na ovaj način niko ne priča o paradžematima, povratnicima sa stranih ratišta i onima koji su otišli, radikalnim ideologijama," ???????? Samo se o tome priča iz entiteta zadnjih godina.
Da ovde nema istine nebi se ni pricalo....Ne treba im Mektic, strane obavjestajne sluzbe sve znaju....Svaki pokret Dodika u Rusiji je pracen...Nije isao da se pozdravi sa Putinom....Najmanja guska ce to razumjeti, sem ovih sto misle da su oni u pravu.Svjetska javnost sve zna, zbog toga se i sire ove vijesti preko javnosti.Sto vise pokusaja sakriti istinu, to gore za RS.
Uh jebote krmak kujo
Cetnitet je leglo terorizma, kriminala, lopovluka kojem treba stati za vrat .
Cijeli svijet protiv RSa. Pa stvarno, to je bas zavjera.
Pa šta je ovo jbt
Mektiću, uhapsi ovu nakazu.
De ti mahni glavom ko konj jesi ruzna jepo te brat
Mrs testosteronko!
Zeljkane, ko tebe podvali nevinom srpskom puku?!
Svi ste vi prijetnja za sve narode, sva trojica skupa sa privjescima svojim. Maliciozni, pokvareni,ruzni, siledjijski nastrojeni,bez morala,dostojanstva i ko vas bira i postavlja na te pozicije ima ozbiljne devijantne psihicke ispade. U covjeku svojom pojavom i govorom ubijate svaku ljepotu zivljenja...
Da li ona zaista misli da je neko ovdje glup ili lud?
Gdje si Željko , june te ubolo?!??
sta MATORA kenja .... mora da je opalionekinocnivuk ...
Svi vas mrze a vi jadni posteni i preposteni:))))