Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed ne zaustavljajte se.
Gas Gas !!!
Zadokumentirano je da je RSu za 20 god. 6185 ljudi, mahom učesnika u ratu izvršilo suicid. Statistika je zastrašujuća!!! (knjiga dr. Sinanović)
RS je nastao na krvi nedužnih,tako da se svakom vrati ono što je zaslužio kad tad
Amin
Izabrali ste srbovanje onog voline Mileta umjesto onih razumnijih,pristojnijih i pametnijih.Sto ste trazili to ste i dobili.
Sa srećom!!!!!!
Cuj ide .....ma Mile je svoj entitet vec unistio .
Pa RS ce propasti sve te kvazi države, entitetima propadnu Rusija je daleko još je u ratu, a oni okruženi NATO paktom ne živi se od srbovanja jednostavno financijski su ne održivi.
Koliko kostate da vas odkupimo, da nam budete kmetovi ko u doba Turaka?
E Valha i Bilah ode sve u Helac!?
Duboko je u blatu zahvaliti jednom covjeku
Plan CIA i MI 5 je jednostavan rat u Evropi nije poželjan ni potreban.Zato su obavještajne službe postavile Mileta Baju na čelo re plan je da se zaduži u 3 PM da raseli domaće stanovništvo entitet rs ostaje prazan i dužan onda ide lagano gašenje i reintegracija u BiH potom u EU na području kompletne Istočne rs nema trenutno više od 150.000 stanovnika.Kao jedna opčina u Sarajevu.
Bravo svako ide putem svoje sudbe.
Trenutno u boljem BH entitetu ekonomskom Tigru sa Balkana nema više od 800.000 stanovnika od toga su 150.000 Bosanci.Taj entitet je več otišao u PM valjda BOŽIJA KAZNA za 10 godina neće biti ni 500.000 ljudi
spasit će ih ekonomski tigar kako kaže vučko kralj hašišara glavni bos što je najjače srbe ne vodi niti jedan srbin dodik ukrainac prezime dodik lako se može ući u trag porijeklu a vučić bosanski vlah tačnije karavlasi s kupresa naseljeni po Bugojnu u cilju smanjenja udia Bošnjaka u Bugojnu
Veseli se srpski rode...
E od sad ih jedino pružena izdajnička bošnjačka ruka može spasiti. Da su pametni u FBiH pa da ih samo puste, da se ne lože na svakojake izjave i podvale, to bi bio najbolji potez od Dejtona.
glasajte za dodika sljedeći 30 godina, on će srbe odvesti u kolaps, siromaštvo i nestanak