Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj ovaj razliokasti poceo da prica vicove...ha ha...znamo mi ko je izvor svih problema na balkanu...i znamo ko su prijateljske zemlje....sve dok se ne izjasni srbija raznoraznim rezolucijama o srebrenici...agresiji na suverene zemlje(bosnu, hrvatsku, kosovo itd) i ratnim zlocinima...i ne priznaju greske to nije normalna zemlja....kakvo prijateljstvo...ne vjeruj srbima ni kad poklone nose.....nermine hajde dole kod srba......
Cuj da se srbi izvine poturcenim srbima koji su se i medjusobno klali sa Babinim i to zovu agresija. Balincad hendikepirana nacija.
Je.balo vas prijateljstvo, gledajte da unaprijedite ekonomsku saradnju i natjerate entitet RS da povratnike Bošnjake i Hrvate ne smatraju građanima drugog reda. Neće da im urade puteve i omoguće normalan život a ovamo pričate o prijateljstvu. Okačite vi to ku.rcu za uši.
SRBIJA NIJE PRIJATELJ BIH!
DVOJICA KARAKTERISTIČNIH ĐIKANSKIH (TARIGUZISTIČKIH) INTELEKTUALACA: (1): ''NAČERTANJE'' filozofija koja se pojavila u 19-om soljeću (preciznije, Ilija Garašanin 1844-e godine) kao prvi uopćeni plan za kreiranje takozvane Velike Srbije, (2): Godina 1909-a, nastojanja da se međusobno zavade AustroUgarska i Turska (diplomatska aktivnost Stojana Novakovića u Istanbulu-Carigradu). JEDAN OD REZULTATA: 100 000 000 (stotinu miliona) stradalih ljudi samo u dvadesetom stoljeću, dakle mnogo, mnogo više nego što se zbivalo detonacijama svih nuklearnih i sličnih bombi u cijeloj dosadašnjoj povijesti. NAPOMENA: Ogromnu materijalnu štetu nismo još ni spominjali.
Gospodine Rolfo, apsolutno se slazem da nije, a u bliskoj buducnosti nakon osamostaljenja RS i sledeceg projekta vam vise nece biti ni sused. https://en.wikipedia.org/wiki/Israeli_West_Bank_barrier
PRIKAŽI ODGOVORE (1)