Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Doktore...ba bogdom ova nasa BiH ima vise takvih ljudi
@rutav jezik i sta mu sad to znaci. Nista,ama bas nista. Moze samo bez posla ostati, obzirom da se bolnica gasi. "NE" treba reci nekim drugim stvarima... Npr, isceniranom prelasku Sebije i njenom imwnovanju od istih.
mnogi kažu da je u općoj mnogo veći red nego na koševu, a zaboravljaju naglasiti da je mnogo veći red zapravo tamo gdje omražena sebija zapravo direktorica. joj kad sad zavede red na koševu, a nijedan oholi prim dr mr joj ne smije ništa!!! jedva čekam!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Bravo doktore! Reci NE dinastiji Izetbegovica
hahahahaha :)
mnogi kažu da je u općoj mnogo veći red nego na koševu, a zaboravljaju naglasiti da je mnogo veći red zapravo tamo gdje omražena sebija zapravo direktorica. joj kad sad zavede red na koševu, a nijedan oholi prim dr mr joj ne smije ništa!!! jedva čekam!!! sa općom mnoge garniture vlasti nisu znale šta će, ako ništa izetbegovići se makar hvataju u koštac sa tim!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Srbin se suprotstavio, a ostali sute...
Stvarno ste likovi boli glava. Treba vam Smitran da vas pregleda, mozda vam nece nista uzeti jer ga napraviste "ko neki lik".
Stvarno ste likovi boli glava. Treba vam Smitran da vas pregleda, mozda vam nece nista uzeti jer ga napraviste "ko neki lik".
Stvarno ste likovi boli glava. Treba vam Smitran da vas pregleda, mozda vam nece nista uzeti jer ga napraviste "ko neki lik".
Sebbija zavodi tako uspiješan red valjada vićuću "teeekbirrr..." šta li?
Idi, doktore, vani, imaš znanje, primit će te otvorenih ruku, bježi odavde, ne zaslužujemo mi ljude kao ti.
@turbo_prepelica E j... te on turbo. Jes neki doktor
Otpor
izgradnja bolnice je mnogo skuplja nego izgradnja obicne zgrade. Ne vidim logiku da se u ovu zgradu premijesta vlada federacije. Jedino mi je logicno da ovdje bude ili neka (turska) privatna bolnica ili hotel.
Postovanje doktore, i ostali su trebali uraditi isto.
Samo mentalni idioti, ostrašćeni velikom korupcijom od koje očekuju ogromnu ličnu dobit, se upuštaju u jedan kompleksan i krajnje neizvjestan proces demontiranja jednog velikog, uhodanog i funkcionalnog sistema kao što je bivša vojna bolnica... Pa nisu to lego kockice da ih preneseš tek tako i stvoriš novi mozaik....Bolnički kompleksi su STRATEŠKI objekti, da sve bude na jednom mjestu nosi veliki rizik u slučaju rata, elementarnih nepogoda...Veći haos, požar u onako zgusnutom okruženju na Košev
..u ...bi izazvao totalnu paralizu.... Imati bolnicu sa hirurškim salama na obljižnjoj lokaciji je nevjerovatna prednost i može biti od presudne važnosti za zrinjavanje povrijeđenih i ranjenih... I u običnim svakodnevnim uslovima, opteretiti Koševo sa dodatnim pacijentima, osobljem, vozilima je idiotizam... Riječ o svemu treba da daju stručnjaci više struka a ne da nadobudni pojedinci iz ličnog interesa i kaprica, prave kardinalne greške koje će zasigurno skupo koštati...
..."molba" ko svilen gajtan.
Nisam nešto Željkov simpatuzer. al evo rezultata za ličnost godine FACE ankere ( sramota je što je Klix ukinuo iste) 1. Komšić 46 2. Radončić 20 3. Izetbegović 18 4. ŠArić 16 Dakle, Izetbegović je otprilike ugledan ko albanac Fahro i Srbin ŠArović !! Fahro je finu paru uložio u svoju promociju al to nije ništa u odnosu na SDa za Bakira. I rezultat gotovo isti ko za SRBINA ! Jesul to Bošnjaci Srbi porijeklom pa glasaju po genima , il je Izetbegović pokvaren Srbin ??
da je manje takvih što gledaju ko je srbin, hrvat, ovakav, onakav mnogo bi bolje bilo
Momire, kapa do zemlje. Nije valjda da od svih samo ti budeš bijela vrana! Svaka ti čast na poštenju i hrabrosti!
ja sam cuo da se sebija guzi po srbiji
Mi Ovce iz SDA ne dajemo podrsku Momiru....hem neuropshijatar hem Momir...nemere buraz nikako