Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo da je pravna drzava, ti bi meni lezo u Zenici, a ta tzv. krkan televizija bi bila zabranjena.
@etludoa ebo te ohr
Ukinut kladionice, fakultete, i po jedan vaš s nama u jamu, na probijanje tunela, ugradnju pruge, budite konstitutivni onda. Šta hoćeš više sijedi kockoglavi, jel te stid
Tunele probija i mostove gradi uglavnom firma iz širokog brijega ;) najbolji na balkanu u mostogradnji.
Koga briga za to što je neka građanska udruga u Mostaru napravila svoju TV? Mislite li da plačate vi FRTV i BHRTV gdje zakonom propisano, a zastupljeni ste i u personalu i u programu 50%?
Sve tv pretplate ukinuti !
Koliko se novca od poreza na kladionice slije u federalni budžet?
Pa nezna se koliko plače za BHTV Pa šta, plaćaš li ti a trebao bi
Koja bitanga treba dati brojeve da vidi da niko ne plaća pa ni hrvati gasi gasiii
Cuj da se placa tzv herceg bosna. Zar nije to zabranjeno isticati nesto sto ne postoji i sto je u ratu stvarano nasilno. Ne placamo no ovu niti gledamo a kamo li to smece Čovićevo. Lik je definitivno najnesposobniji i najgluplji politicar i regionu
Ne bi smijelo biti da je glas protiv HB glas protiv Hrvata u BiH, to bi svi časni Hrvati trebali da diferenciraju, da se ograde od HZHB i da kažu da ih ne vrijeđa kada se ta tvorevina nazove po kvalifikaciji Međunarodnog suda, ne može biti da snage koje su branile BiH ne smiju reći da su je branile i da su je HB i RS napadale. Ko je za BiH na jednu stranu ko je protiv na drugu, to se mora znati da bi mi mogli znati na čemu smo!
Opet si dragane pokro pare
Kad pokradeš novce, kažeš bio cyber napad i nikom ništa, ha ha, joj države
Ma kakva TV herceg bosne ... ko to dozvoljava i zasto ....:(
Dragane robija te zove
Pokrali lovu i kao fol imali cyber napad hahahahahah.
Klasicna nacionalisticka tv kuca. Covicev pokusaj za antipropagandu, los pokusaj kopije dodicka sa rtvpc 🤣
Pošto je to tv hdz-a svi ćlanovi Neka plaćaju a političari nek daju po jednu dnevnicu.PATRIOTSKI
Samo bosnje gledaju kako da zakinu rodjenog brata i ukradu od drzave...