Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poselami se sa izbornim zakonom Covicu. Lozite i ovo malo katolika koji su ostali u Zenici propalom nacionalistickom retorikom. Sta im nudi taj tvoj zakon-bice manjina u blastitom gradu.
@Kraguj034 Kako da ne.... Broj 3 će biti u Irskoj.
@Kraguj034 Možda u Kragujevcu? Povratak iskonu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Човић očekuje povećanje salda na svom kontu. Ostalo je šuplja priča za naivne.
uzp to ocekuje godinama...srbine covicu nece se to dogoditi i ti to odlicno znas!!!
Gospodine Čoviću povuci se iz politike i problem Hrvata i njohive konstitutivnosti je riješen, zar ne vidiš da si ti kao jedinka problem i od Bošnjaka imaš mržnju ti lično niko drugi..
Dragi moj Josip Broz Tito i draga SFRJugoslavija gdje se RADNIK slavio i ukivao u nebo. Radnicki doprinos društvu slavio se 13 platom, godisnjih regresom, osiguranjem, besplatnom školom i univerzitetskim studijom, doktorat i magistrat je bio besplpatan, sindikat, zagarantovanim socijalnim prihodima... ali nema veze! Danas imamo nacionalnu i religijsku ravnopravnost..
Odkako mu ga Komsic uvali jos nije dosao sebi,jos usima otresa.
Oni što ne daju konstitutivnost Srbima u HNK, ZHK, SBK i Kantonu 10 govore o vlastitoj konstitutivosti, jednakopravnosti i ugroženosti.l Oni što su ukinuli konstuitutivnost Srba i Bošnjaka u Hrvatskoj govore o vlastitoj jednakopravnosti, ugroženosti u BiH.
Oni što ne daju konstitutivnost Srbima u HNK, ZHK, SBK i Kantonu 10 govore o vlastitoj konstitutivosti, jednakopravnosti i ugroženosti.l Oni što su ukinuli konstuitutivnost Srba i Bošnjaka u Hrvatskoj govore o vlastitoj jednakopravnosti, ugroženosti u BiH.
Komsic dozivotni clan Predsjednistva suverene, samostalne i nedjeljive ;) aj zdravo
Vjerska zajednico .........samo laganini . Supljaku sa genocidom isteklo trajanje..ne pije vise vode .Moze samo u fildzanu sarajevskom jos Ali vise BIH ne .
A ko ce odgovarati za dosad sto ije bilo i sto si ti opstrukcije pravio i sto sve firme ukljucijuci aluminium odvukao u propast?
Namaz je lijek za dušu i srce ali samo ako se klanja redovno i na vrijeme.
@vaginolog ...namaz je extra... pogotovo ako se nutela maže, ali onako obilno
Bravo Dragane, Bake se opet naguzio Ništa od islamske BIH
@tomislav2 Oni što ne daju konstitutivnost Srbima u HNK, ZHK, SBK i Kantonu 10 govore o vlastitoj konstitutivosti, jednakopravnosti i ugroženosti.l Oni što su ukinuli konstuitutivnost Srba i Bošnjaka u Hrvatskoj govore o vlastitoj jednakopravnosti, ugroženosti u BiH.
A onda mu se Edin Fejzić grohotom nasmija i reče i tako Čoviću svizac zamota čokoladu ... https://opcija.net/gorazde-hrvat-edim-fejzic-kupovao-birace-za-100-km-usao-u-dom-naroda-fbih-sa-318-glasova-video/ :-) Nikad hrvati neće dobiti to da sami biraju. Točka. Završena priča. Sve ostalo igrica za narod :-)
Ispred hkd napredak u zenici stoje upaljena 3 nova audija a8 2 sata i 3 patrole policije cuvaju ih, koga, zasto, zbog čega??? Cuvaju ih nasim novcem, novcem gradjana BiH. Čoviću mogao si doci samo pozdraviti se, jer niko vise nece glasati za tebe, izdao si nas!!!
Hoce da glasaju na izborima u hrvatskoj a hoce da glasaju BiH takodjer. Pri tom zive u Bosni.Jel ovo normalno narode????? Sto se ne odselite u hrvatsku idioti?!
A kad je ovoliki problem u Federaciji taj izborni zakon , zanima me samo zašto nikad niko pa ni od bošnjačkih političara nije pokrenuo pitanje izbornog zakona u RS ? Zašto Bošnjaci i Hrvati sa prostora RS nemaju pravo da biraju svoga člana predsjedništva nego mogu glasat isključivo za srpskog , dakle riječ je o još većem problemu ?